Kamiiru Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Nie Wybierasz się jutro w trasę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Nie umiesz grać na pianinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Nie, a chciał bym bardzo. Nawet bardziej niż na gitarze. Czy aktualnie czytasz coś ciekawego? Edytowano Listopad 9, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak. Fanfick Antropologia i Siewcę Wiatru. Oglądałeś EqGRR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak. (Znowu używasz tego złego zła znanego jako "fanfick") Poznajesz panów z mojej sygnatury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak, gdyż niedawno mnie oświecono kim są. Przebierałeś się na Halloween? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak, za wiedźmę. Nosisz za duże bluzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak, zdarza mi się. Lubisz horrory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak Słuchałeś/aś kiedyś połączenia dubstepu i skrzypiec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Nie. Lubisz mnie? (Tak bardzo Arkowo-Kruczkowe pytanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak Lubisz jelenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak Lubisz budyń czekoladowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak. Lubisz placki po węgiersku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak Lubisz Wiedźmina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak Słuchasz Breakcore'u? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Nie Piszesz czasami na 6pony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Nie Byłeś/aś na jakimś konwencie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Tak Mieszkasz w mieście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Tak (8000 mieszkańców, ale ma prawa miejskie). Chce ci się spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Już nie. Masz dzisiaj wolne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Byłem dziś u dentysty, więc niby tak Czy teraz oglądasz "Trudne Sprawy" lub "Dlaczego Ja?"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Nie Chciałbyś polatać na smoku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Tak A pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Ok, już pytam. Czy Spike ma 13 kolców na grzbiecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts