Hajime Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Nie. Oglądasz anime.....yaoi? :molestia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Chyba cię Bóg opuścił... oh, zaraz *patrzy na wcześniejszą odpowiedź* No rzeczywiście, opuścił cię. Nie, nie oglądam takich rzeczy. Aty, czy ty masz już karabin na strychu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Taakk.... Czy jakiś dres zabrał ci kiedyś komórkę? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Nie, staram się omijać Zawodzie i Załęże. Czy zostałeś kiedyś ofiarą Rytualnego Wpierdzielu ku czci Wielkiego Drechola? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Nie pamiętam... Czy byłeś kiedyś pośmiewiskiem dla przyjaciół i rodziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 W końcu oglądam "Pucyki Kony"... -.- Jesteś naleśnikiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Całkiem możliwe ;____;. Masz koszulke z komixxów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Miałam ale już nie mam Masz jakąś koszulkę z motywem z jakiegoś serialu/anime/bajki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Nie....Chciałam kupić z HTF ale za mały rozmiar Wydałeś ponad 1.000 na gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) NIE!Do tego moja matka zarabia zaledwie 1 100 zł miesięcznie. Czy wkurzyłeś/aś kiedyś kogoś tak bardzo,że chciał cię udusić? Edytowano Grudzień 27, 2013 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Ja zazwyczaj wkurzam tak ludzi codziennie. Jeden nawet prawie mnie zabił Mieszkasz zagranicą? NIE!Do tego moja matka zarabia zaledwie 1 100 zł miesięcznie. Moja mama zarabia tyle codziennie ;_;. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Nie. Widziałeś ponad 100 anime? Cholera, ludzie, trochę taktu! Nie chciałam tym sie chwalić, raczej jej współczułam, jeśli tak to zabrzmiało to sry ~.~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nie (ani jednego ) Czy lubisz wcześnie wstawać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nie.... Poszłam spać w pół do 5, a mama mnie obudziła x.x....ZGIŃ, KOBIETO. Znasz brony'ego w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Tak, robi na kasie A tak na serio to tak, znam. Czy posiadasz tak zwanego ''BFF''? [best friend forever] Edytowano Grudzień 28, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Chyba tak... Chociaż często wydaje się nam, że tak jest, a w rzeczywistości nie. Lubisz placki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nie. Mwahaha. Tak ^^ Myślisz że polubiłbyś Aobę? *o* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nie wiem. Nie oglądam anime. Oglądasz"Trudne sprawy"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Grasz w osu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nie Słuchasz teraz fandomowej muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Yep. Żresz teraz ciasto? Nie Nwm czemu ale czuje sie obrażona ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Żre to krowa trawę... NIE. Chciałbyś odnaleźć Atlantydę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nie. Umiesz grać w osu na insane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 A co to? Lubisz Pinkie Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Yep. Wierzysz w Boga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts