Thalione Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Myślałam, że Lublin to planeta Ale nie, nie byłam. Wiesz, jaki dzisiaj dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Tak? Odpowiesz mi tak lub nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Tak. Tak xD Lubisz Celestię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 ak lubisz kredens (nie chodzi o księżniczkę miłości ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie Lubisz Księżniczkę Lunę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Tak. Lubisz Pinkamenę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 tak czaisz bazę kotek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Tak. Mrrau. Masz radio w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie Lubisz Twilicorna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Myślałam, że Lublin to planeta Lubin a nie lublin! L u b i n. Jako twi tak ale pomysł dania jej skrzydeł nieprzypadł mi do gustu. Umiesz gwizdać na palcach nosem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 @up I tak nie byłam xD Nie, nie umiem. Lubisz deszcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Woooodaaa... Masz jojo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie Lubisz ciepłe lato? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Max do 40° Chcesz ciaskto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Tak! Uzależniasz swoją radość od czynników zewnętrznych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Tak (informacja nieoficjalna) Skoczyłbyś ze spadochronem z pierwszego piętra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 tak, a co ? Lubisz odpowiadać ,,tak" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Tak. ^^ Masz Osu! ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Tak :3 Słuchasz muzyki z płyt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Nie, w internetach lepsze Oglądasz top shef? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 nie czy limity cię ograniczają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Tak, 4 Gb... Lubisz Celestie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Tak lubisz ciasto ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Tak. Lubisz firmę play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Raczej nie, ma słabe gry. Grałeś w GTA 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts