Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 A gdzie mam podpisać? Popłynąłbyś w rejs łodzią podwodną? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Nie! Bałbym się, że przecieknie czy coś... Zrobiłbyś sobie selfie z aligatorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Przez klatkę to dlaczego nie... ale tak bez zabezpieczenia to nie. Poleciałbyś na Międzynarodową Stację Kosmiczną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Nie, dobrze mi na ziemi! Jestem jak kucyk ziemski! Wydzierałeś się kiedyś na całe gardło, żeby sprawdzić jaką masz maksymalną siłę głosu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 *** SAM SOBIE ODPOWIEM *** Tak, darłem się! Świetne przeżycie! Czy używałeś kiedyś feromonów, żeby przyciągnąć do siebie płeć przeciwną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Tak. Jak każdy, bo człowiek nad tym sam nie zapanuje. Feromony wydzielają się wraz z potem czy moczem. Śpisz wtulony w zwierzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Nie. Śpisz przy odsłoniętym oknie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Nie, bo zimno i kłopotliwe owady mogą wlatywać Śpisz na jednej czy dwóch poduszkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Jednej. Czy gdy zasypiasz to masz włączony tv/radio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Nie, wszystko jest wyłączone Proponował Ci ktoś kiedyś dopalacze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Nie... na swoje szczęście. Robiłeś kiedyś coś nielegalnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Tak... Spoiler Pobierałem torrenty Robiłeś psikusy nauczycielom w szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Tak. Chodziłeś na wagary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Nie, byłem uczniem ze wzorową frekwencją! Spoiler Chyba, że powód był ważny, to zmykałem, ale to się chyba nie liczy jako wagary Wciągnęło Cię coś tak bardzo, że zapomniałeś o całym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Tak i to wiele razy Spoiler Póki co dokładnie 195 razy. Męczyło Cię coś kiedyś cały dzień i wiedziałeś, że chcesz to zrobić, ale za nic nie wiedziałeś co to takiego? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Bywało i tak Miałeś kiedyś napad paniki z gonitwą myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Parę razy... Naszło Cię kiedyś by wszystkim strzelić i wyjechać gdzieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Żeby to raz... Myślałeś o tym jak to jest dokonywać czegoś zakazanego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Oj tak... Masz w życiu szczęście? To znaczy tak, że cokolwiek by się nie wydarzyło... to zawsze na końcu się dobrze ułoży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 3, 2018 Share Napisano Październik 3, 2018 Raczej mam... Spoiler Poza szczęściem w miłości! Lubisz dyskusje internetowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 Bardzo... chyba że temat mi nie podejdzie. Lubisz pisać PW na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 Lubię Marzyłeś za dzieciaka o byciu archeologiem, by móc odkopywać dinozaury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 Tak zwłaszcza po filmie Park Jurajski. Oglądałeś Power Rangers? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 Sporadycznie, ale fanem nie byłem Byłeś kiedyś wyśmiany przez grupę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 Nie... zwykle byłem lubiany. Jesteś duszą towarzystwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts