Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Nie. Jakiś czarny charakter dla kontrastu powinien być Czy nie uważasz, że pluszaki MLP mogłyby być odrobinę tańsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak... jednak za dobrego pluszaka albo figurkę jestem w stanie zapłacić troszkę... tak wiem to mania. Czy uważasz, że Chrysalis powinna odzyskać tron podmieńców? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Pewnie, że tak! Jak już niejednokrotnie ustalano Thorax nie ma osobowości władcy! Zdarzyło Ci się zarumienić "jak burak"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Raz czy dwa razy... Zdarzyło Ci się palnąć jakąś mega gafę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak Spieszyłeś się gdzieś kiedyś aż tak, że buta zgubiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Nie Nie jestem kopciuszkiem Czy przywiązujesz się do pamiątek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak Będziesz kupował jakieś nowe gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Jeśli jakaś wpadnie mi w oko to dlaczego nie. Na razie czekam na kompletne wydanie Pilars of Eternity 2 Lubisz sok pomarańczowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak. Naturalny oczywiście Kusi Cię, by przejść sobie Krew i wino jeszcze raz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Nie... póki co to mnie prześladuje Mass Effect. Czy lubisz gry retro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Yeah! Lubisz się golić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak... Ale nie lubię być ogolonym... Śpisz teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Nie, nie śpię, ale powinienem, bo mam na rano do pracy! Miałeś kiedyś takie poczucie, że zwariujesz? Spoiler @Kamikun Fajnie, że się włączyłeś do gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak... Był to moment gdy starałem się ogarnąć do egzaminu materiał z algebry abstrakcyjnej... Coś strasznego Czy spotkałeś kiedyś kogoś kto Cię znał wtedy gdy Ty tej osoby nieznałeś? (Dzięki za powitanie ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Tak, to było creepy Pamiętasz swoje sny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 W większości. Tak Zapisujesz sny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Tak! Kiedyś zapisywałem wszystkie, teraz te wyjątkowe - myślałem tutaj nawet o tym temat założyć, bo z tego jest potem niezła beka Walczyłeś kiedyś z jakimś złym przyzwyczajeniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Tak i to nie raz... w sumie wygrałem. Masz jakiś nałóg, którego chciałbyś się pozbyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 (edytowany) Tak, choć nie wiem czy można go nazwać nałogiem w czystej postaci... Czy prowadziłeś kiedyś samochód po alkoholu? (Mam nadzieję, że nie znajdzie się osoba, która mogłaby napisać tak... Edytowano Październik 27, 2018 przez Kamikun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Nie, ale znam takich, co prowadzili, nawet z jednym kiedyś jechałem... Masz tak czasem, że usłyszysz jakąś melodię i nie możesz jej wyrzucić z głowy przez jakiś czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Tak, jak najbardziej (jaką melodię konkretnie masz na myśli? ) Czy uważasz, że masz ładną twarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Tak Spoiler A przynajmniej niebrzydką... Czy chciałbyś sobie zmienić nazwisko na "Kucyk"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Nie. Czy bardziej lubisz swoje lewe płuco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Nie, obydwa lubię tak samo... Uprawiałeś ostatnio grobbing? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Tak. Dzień święty święcić! Robiłeś kiedyś coś po kryjomu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts