Killer Poke Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 W mojej okolicy nie było placu zabaw ani tym bardziej karuzeli, więc NIE Łączyłeś kiedyś komputery za pomocą portu LPT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Nie, nigdy nie miałem takiej potrzeby Strzelałeś kiedyś z broni palnej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Tak. "Bawiłeś" się kiedyś w asg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Nie. Zażywasz magnez? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Tak. Jeździsz na motocyklu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Nie, nie stać mnie na własny motocykl Lubisz wynosić śmieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 (edytowany) Odpowiedź jest chyba oczywista. Lubisz wydawać pieniądze? Edytowano Październik 24, 2018 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 4 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: Odpowiedź jest chyba oczywista. Nie lubisz?! <> Nie. Mam wielką obsesję na punkcie oszczędzania, bo obawiam się, że z moimi zarobkami kiedyś wyląduję na bruku Widziałeś coś, co chciałbyś "odzobaczyć"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 I to nie raz... jak już pisałem na disco. Gdy spoglądasz w rzeczy... rzeczy spoglądają w Ciebie. Tego się nie da odwidzieć. Czy jest coś, czego nigdy nie zjesz? Nawet jak by Ci zapłacili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Pytanie zbyt ogólne Zależy CO miałbym zjeść i ZA ILE Bezpiecznie jest powiedzieć: tak, są rzeczy, których bym nie zjadł. Spoiler Nie podam przykładów, które mi się właśnie nasunęły... Spłynąłeś kiedyś pontonem po rwącej rzecze po okresie deszczowym? Spoiler JA TAK! ALE TO BYŁA PRZYGODAAAAAAA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Niestety nie... Chowałeś się kiedyś przed stróżami prawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 A wiesz, że tak? Spoiler Byłem Bogu ducha winny! Nabroiłeś kiedyś w szkole do tego stopnia, że musiałeś uciec z domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Nie... i nawet nie byłem blisko. Uciekłeś kiedyś z domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Gdzie tam! Ja? Taki domator? Namawiał Cię ktoś do palenia trawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Tak... odmówiłem. Nigdy nie spróbowałem i nie spróbuje niczego takiego. Silna Wola Posiadasz własną ponysone? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Nie, acz chciałbym... Czy czujesz się uzależniony od kofeiny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 (edytowany) Nie... dziennie piję jedną góra dwie kawy. Zwykle odmierzają mi czas pracy. Pierwsza od 9 do około 12 i potem druga od 14 do 17. Czy próbowałeś kiedyś stworzyć swoją ponysonę? Edytowano Październik 24, 2018 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Nie, nie próbowałem Też nie możesz spać podczas pełni księżyca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Nie... ja nie mogę spać tylko jak wieje. Lubisz patrzeć w gwiazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Tak. Lubię patrzeć zwłaszcza na takie "gwiazdy" jak... Spoiler Trixie! Nosisz kalesony pod spodniami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Nienawidzę tego więc... Nie Zażywasz leki uspokajające? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Tak, czasami Zażywasz leki pobudzające? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Kawa się liczy? Nie Lubisz batoniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Tak Chciałbyś mieć Rolexa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Akurat do tego nie przywiązuje wagi. Mogę mieć dowolny czasomierz. Chciałbyś mieć motocykl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts