Kamikun Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Umiem, ale zawsze myślałem o tej grze jak i dziecięcej zabawie z młodszym kuzynostwem. Potrzebujesz skrzydeł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 15, 2018 Share Napisano Listopad 15, 2018 A skąd! Dobrze mi stąpającemu po ziemi Masz czasem poczucie "zamglonego" umysłu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 15, 2018 Share Napisano Listopad 15, 2018 Czasem tak. Często Ci się nudzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Nie... Staram się być kreatywny, a jak to nie pomaga idę na spacer Czy jest jakiś przedmiot bez którego nie wyobrażasz sobie życia? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Laptop! Czy jest jakiś kucyk, z którym wyjątkowo mocno się identyfikujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Tak... zgadnijcie Czy jest coś, co chciałbyś przeżyć ponownie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Tak... zgadnijcie Czy zdarza Ci się rozważać w głowie różne warianty swojego przyszłego życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Nie... ale często fantazjuje nad alternatywną wersją. Czy zastanawiałeś się kiedyś nad zmianą ulubionego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Czasami, ale to rzadko i nieważne! Lubisz swoją pracę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Spoiler Ja nigdy ^^' jeśli chodzi o kucyka. Tak średnio. Wszystko ma plusy i minusy... chyba że pytasz o tą tutaj to bardzo, ale chciałbym mieć na nią więcej czasu. Lubisz swój kraj? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Nooo... hmmm... Powiedzmy, że trochę lubię! Wstajesz czasem w nocy, żeby lać jak z cebra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Nie... ja mam kamienny sen i nigdy się nie budzę. Nie potrzebuję... Śnią Ci się koszmary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Tak Śniło Ci się kiedyś, że śnisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 (edytowany) Tak ^^ A potem się obudziłem i zauważyłem, że zaspałem. I znowu się obudziłem i okazało się, że mam jeszcze 3 godziny. Pamiętasz swoje sny? Edytowano Listopad 16, 2018 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Tak Masz czasem tak, że cały dzień chodzisz zaspany, a gdy się wreszcie położysz, to nie możesz zasnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 (edytowany) Pozwól, że ten kot odpowie na Twoje pytanie Spoiler Czy czytając fanfiki myślisz o ludziach wyglądających jak koniki, czy o konikach zachowujących się jak ludzie? Edytowano Listopad 17, 2018 przez Kamikun Na telefonie nie ma "spoilerów" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 O konikach zachowujących się jak ludzie Spoiler BTW.: Hello! To jest gra Tak czy nie! Chce Ci się dzisiaj robić cokolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 Tak. Pić wino w kubku termicznym chodząc po sklepach. Szykuje Ci się emocjonujący weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 Tak, jeżdżenie do pracy jest dla mnie niebywale emocjonujące! Masz czasem ochotę rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszczady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 w zasadzie tak, z tą różnicą że zamiast Bieszczad wolałbym po prostu zdechnąć. lubisz deszczową pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 Bardzo. Uwielbiam, gdy pada i mogę posłuchać deszczu. Lubisz burze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 YEAH Lubisz wstać wcześnie rano i czuć rześki powiew poranka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Nie, rzadko Czy wiesz co mam na myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Domyślam się ale pewności nie mam więc nie. Lubisz oglądać stare filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Tak Lubisz oglądać kiepskie filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts