Silver Shield Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 O to wszem i wobec przedstawiam wam moje Paintowe bazgroły. Wynik moich eksperymentów i testów. Mam nadzieję że się spodoba Jako królika doświadczalnego wykorzystałem swojego OC: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Rysunki są świetne, ale czeka cię jeszcze dużo pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Pierwszy obrazek jest gdzie nie gdzie trochę niekształtny (mam na myśli tułów). Drugi obrazek jest lepszy, ale podzielam zdanie Phinbell'y - Czeka Cię jeszcze dużo pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Pierwszy obrazek jest gdzie nie gdzie trochę niekształtny (mam na myśli tułów). Drugi obrazek jest lepszy, ale podzielam zdanie Phinbell'y - Czeka Cię jeszcze dużo pracy Heh... Ja mam zawsze racje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Na pierwszym ma trochę za bardzo wysuniętą pierś i za duży łeb. Na drugim jedyny większy błąd,j akiego się dopatrzyłam to za szeroko rozstawione nozdrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 I jak? Duży postęp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Tutaj moge Cie jedynie pochwalic, brawo. Jestem pod wrazeniem. Ciekawosc mnie zzera jak bedzie wygladal ze super tlem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 A co powiecie na Flutterkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Niezły wektor. Dashie nikt nie pobije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Gdyby jej skóra i włosy były jaśniejsze to wszystko by było ok Symetria jest dobra, tylko te kolorki mi trochę nie odpowiadają xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Flutter wyszła ci bardzo ładnie. Reszta... No cóż, musisz troszkę popracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Gratuluje chłopie. Ja próbowałam w paincie ale nie udało mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Nie mam ostatnio pomysłu, co mam narysować. Może wy macie jakieś propozycję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Możesz narysować Raindrops lub Derpy jak nie masz co A co do rysunków to musisz jeszcze popracować nad proporcjami. Ale mi się podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Za Derpy wezmę się wieczorem. A oto Raindrops dla ciebie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Jak na painta to przyzwoicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Derpy Chyba trochę mi nie wyszła :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Raindrops ma świetny uśmiech A Derpy jest za... bardzo fajna :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Wymyślajcie ludzie, co by tu narysować, to narysuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 No to skoro idzie Ci tak dobrze z paintem to ja wymyślę coś trudnego Może się podejmiesz Rainbow Dash z tym oraz z tym. Wierzę, że Ci się uda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 albo kucyka w sutannie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Możesz narysować Woonę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Plik nie działa :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 U mnie widać doskonale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts