Jake Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 mi nie działał :( pisało tylko film usunięty przez użytkownika Niektóre odcinki usuwają po 1 miesiącu. Tak było z 1 i 2 sezonem, ale możesz se ściągnąć odcinek BEZ napisów z prawie każdej strony z MLP np. http://www.equestriadaily.com/. Tylko trzeba poszukać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Odcinek, tak średnio oceniam 6/10, bo nie bardzo mnie wciągnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 (edytowany) Kolejny odcinek, którego największą zaletą jest przekaz. Sama realizacja też niczego sobie, Big Mac jest bardzo sympatycznym kucykiem, wiec fajnie że w tym odcinku odgrywa ważną role. 8/10, bo nawet nielubiane przeze mnie młode klacze nie były irytujące. Moim zdaniem Apple Bloom, Sweetie Belle i Scootaloo mają fajny potencjał, tylko twórcy niepotrzebnie zrobili wątek ze znaczkową ligą. Zazwyczaj w odcinkach nie skupiających się na zdobywaniu znaczków te trzy kucyki wypadają o wiele lepiej. Edytowano Maj 20, 2015 przez Phoenix13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się