Maffle Fluff Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 Pan Lusterko ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 (edytowany) 26.08.2016 at 20:03 Zandicus Noctis Admirator napisał: cóż kiedyś nbyłem luną z charaktru jednak zrobiłem ten test https://www.16personalities.com/pl/wyniki-testu wyszło że jestem Mi z tego testu wyszło ENFP-A czyli YAY! https://www.16personalities.com/pl/wyniki-testu A w Wiedźmińskim teście wyszła Ciri Edytowano Wrzesień 11, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 W pierwszym wyszedł mi INFP czyli luna a w drugim INTP czyli twilght. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Lipiec 21, 2017 Share Napisano Lipiec 21, 2017 INTP, czyli jestem twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 (edytowany) (INTJ-T) Loool kosiam Lune , jestem Celestią... (WGL jest mnie 2% na świecie XD) Edytowano Sierpień 9, 2017 przez Lightning Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 20, 2018 Share Napisano Sierpień 20, 2018 Cóż wyszło iNTJ lub jak wybrałem kilka odpowiedzi inne, bo się wahałem czy to, czy to bowiem i to i to mi pasowało... to wyszło z kolei ENTJ i iNTP. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 20, 2018 Share Napisano Sierpień 20, 2018 (edytowany) w tym wyszło mi INTJ (link) Spoiler Edytowano Sierpień 21, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2018 Share Napisano Sierpień 21, 2018 Mi wyszło INTJ czyli Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Sierpień 21, 2018 Share Napisano Sierpień 21, 2018 INFP czyli Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 21, 2018 Share Napisano Sierpień 21, 2018 Z tego, co dał Chip wyszło mi ENTJ przy pierwszym podejściu, ale, że nie mam pewności do kilku odpowiedzi to po zmianie wyszło iNTJ... Czyli albo Trixie, albo Celestia. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flora_ Napisano Wrzesień 12, 2020 Share Napisano Wrzesień 12, 2020 (edytowany) Ja w ogóle nie potrafię się określić przy tak ogólnych pytaniach jak te na wikipedii :( pewność mam tak na prawdę tylko co do pierwszego wymiaru (miałabym na pewno I), ale reszta... nie wiem XD ciężko mi zdecydować, mam wrażenie że trochę jedno i trochę też drugie... Tylko jakoś się mocno nie sugerujcie tymi wynikami, takie typologie są dość surowo traktowane przez psychologów (polecam: https://perso.in/blog/typy-osobowosci-nie-istnieja/) Edytowano Wrzesień 12, 2020 przez flora_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts