Guciowata Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 W tym wątku robię tapety na zamówienie. Tapety zaczęłam robić dzisiaj, więc jakąś "królową" w tym nie jestem Robienie takich tapet nie jest zbyt trudne ani nie zajmuje zbyt dużo czasu. Muszę przyznać, że mi się to całkiem spodobało A oto kilka tapet które już zrobiłam: Tapety rysuję sama w Paint'cie a potem przerabiam w Pixlr Editor i Pixlr Express. Możecie zamawiać tapetki, śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Moja nowa tapeta, zrobiona przed chwilą: I dorzucam jeszcze Chrysalis, Nogalik prosił by była epicka, ale czy taka wyszła? Nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Niezbyt ci to wyczodzi... Puski za bardzo "ziemniakowate" a ucho jest za nisko...popracuj nad anatomia albo rób z vectorow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Uszy akurat robię tak celowo, a głowy to wiem że wychodzą.. takie jak wychodzą. Jestem jednak w tym nowa, więc z czasem się chyba poprawi Ok, posłuchałam rady Mrs. Octavii, i użyłam wektoru. Oto new tapetka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Krycha najlepiej Ci wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 mo juz ladnie są tu i ówdzie biale plamy ale to pewnie wina painta ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Jak na początki to nie jest źle, chociaż dobrze że masz chęć do robienia takich prac . Na pewno zamówię z czasem coś, o ile to nie kłopot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Jak chcesz możesz dla mnie zrobić tapetę z CloudKicker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Jak na początki to nie jest źle' date=' chociaż dobrze że masz chęć do robienia takich prac . Na pewno zamówię z czasem coś, o ile to nie kłopot [/quote'] Jasne że możesz zamawiać Jasne, tylko czy ma być namalowana czy z wektoru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Z wektoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Proszę, moja pierwsza tapeta na zamówienie jest gotowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Mi nie wchodzi :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 OKEJ, czas na moją nową tapetkę!! ^^ A oto ona: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Ta jest świetna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Dzięki ;3 Jak chcecie, to możecie zamawiać, bo do tej pory tylko jedna osoba coś zamówiła.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Ja poproszę cos z Larą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 ja poproszę z derpy całującą discorda XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ja poproszę cos z Larą Tadaaa!! ^^ ja poproszę z derpy całującą discorda XD Umm... okej ale to chyba nie będzie proste ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ummm jakbyś mogła zrobić mi coś z Octavią byłbym wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Małe pytanie. W jakim programie robisz tapety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 To ja też poproszę o pracę w takim razie =3. Jak będziesz miała czas, to proszę narysuj pracę na której będzie razem z Fluttershy ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 A dla mnie z Luncią i takie pytanko jakaś forma zapłaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Ja poproszę tapetę z Pinkaminą Diane Pie, w głównych odcieniach czerwieni If that's okay with you... ^^ P.S. Ślicznie wychodzą Ci te tapety z wektorów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 To ja też poproszę o pracę w takim razie =3. Jak będziesz miała czas' date=' to proszę narysuj pracę na której będzie razem z Fluttershy ^^.[/quote'] Narysować? Ale na kompie, tak? Ok, to jutro wezmę się do pracy Ok. Hmmm.... no w tej chwili obecnej nie, być moze że kiedyś będzie taka. Ok, jutro zacznę (jak resztę..). I dzięki ^^ Okeej Częściowo w Paint'cie, częściowo w Pixlr Editor oraz w Pixlr Express Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Tapetka z Pinkie i Fluttershy jest gotowa, oto ona: Podoba się? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts