FreeFraQ Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Jak w temacie, kto chętny do gry multi w dark crusade ? Ja z kumplem, grałem przez gamerangera i działało. Wiec, problemu niema ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Chętnie bym zagrał, gdyby nie wymuszone przez złoma zmienienie karty graficznej na gorszą. A z resztą: Co powiecie na PODDZIAŁ w STRATEGIE dla całej Serii Dawn Of War? No, w dwójkę pewnie ktoś pogrywa, W Space Marine pewnie też... Żyć nie umierać, podobno od niedawna znowu macie funkcje moderatorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Ja mogę grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Ja chętnie nie mam niestety płytki z soulstormem w tym momencie ale dark crusade spokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Mogę też i ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 29, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2012 To nie wiem, może jutro? tak... 18? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Spoko, a wiecie jak odblokować rasy bez cd-key? Moje nie działają nie wiem czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Ja mam złotą edycje, ale jak chce złączyć to nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Mam, zagrać mogę, ale jestem dość bardzo, bardzo, bardzo słaby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Właściwie też mogę zagrać. Mam oryginały ( bez soulstorma ~ powiedzmy ). Więc kwestia instalacji i ściągnięcia patchy. Dawno w to grałem, ale gorszy od umiejętności to ja mam net . Nie wiem, czy bym nie lagował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tęczowaty Napisano Luty 5, 2012 Share Napisano Luty 5, 2012 Heh w DoW to ja na grałem swojego czasu... Oj grało się grało. Mam wszystkie części 1 seri niestety z bliżej nieokreślonych powodów działa mi tylko krucjata i burza. Ale to nic i tak ja najlepiej gram Tanu. Jak coś to mówcie to sobie zagramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Luty 5, 2012 Share Napisano Luty 5, 2012 Może zagramy dziś około 14:30, wieczorem nie mogę bo wychodzę, a mam straszną ochotę z kimś pograć. Mam nadzieję, że ktoś znajdzie czas coby zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 15, 2012 Share Napisano Luty 15, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 15, 2012 Share Napisano Luty 15, 2012 system - DAT'S EPIC. Mimo to cały czas zastanawia mnie czemu w Space Marine podczas kampanii rypiemy jedynie Orków Ultramarines, w Multi można grać Chaosem i zwykłymi Marines, nie można na multi Orkami, zaś nawet Eldarów nie dali. Skoro najwidoczniej opierali się o Dawn of War I, to czemuż nie dodali mojej loffcianej rasy :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 To ja też sobie z wami pogram, ale w którą część? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vampiur Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Ja też bym pograł, ale mam ten sam problem co pewna osoba przede mną-Mam oryginał ale odblokowane wszystkie rasy już niekoniecznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Z tevo co wiem, żeby wszystkie rasy mieć w multi, trzeba mieć też podstawkę. Też chętnie pogram... jak tylko znajdę coś, co zastąpi mi nieczytaną przez mój dvd-rom płytę... Nekroni ftw! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vampiur Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Ekhem, mam antologie (podstawka,winter assasult i DC) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Lekka reanimacja, jest ktoś chętny do gry w Soulstroma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Ja gram mam antologie , ale N00b'ie. xD I takie pytanie do was jaka jest wasza ulubiona frakcja ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 To zależy, czy gram mając sojuszników czy nie, i jaką mam pozycje na mapie. Zazwyczaj jednak i tak n00bie, jak mój przedmówca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuwa1 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Ja też bym chętnie pograł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s500PL Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Pogrywam w Soulstorm i n00b`ie strasznie i moja ulubiona frakcja to Nekroni i Ta`u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatse Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Ludzie, ktoś chętny na partyjkę w najbliższym czasie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 trochę późno piszę ale bardzo chętnie gram zawsze od 18:00 jako AtomiC_DerpY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts