lurasidone Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Informuję wszem i wobec, że w rysunkach zaczęłam robić tło Taak...wzięłam się ostatnio za rysowanie, a skoro już to zrobiłam, to pomyślałam, że warto by zaprezentować twórczość na forum. Odnośnie samej anatomii kucyków, pracuję nad tym. Z góry przepraszam za słabą jakość, ale skaner zdechł. Miejmy nadzieję, że to tylko stan śmierci klinicznej. Na początek może słaba jakość poziom Ekspert. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 te prace są na prawdę ładne oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Dobre ,bardzo dobre kojarzą mi się z Silent ponyvile Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wiesz dlaczego? Bo to SĄ szkice do Silent Ponyville. Trochę inna wersja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Trening czyni mistrza, dobrze wychodzą Ci tła. Natomiast musisz trochę nad kucykami popracować a epicko będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Jest naprawdę super,tylko w ostatnim rysunku Pinkamena ma troszeczkę za grube nogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Ano, rzeczywiście xD Tak to rysuje, rysuję i nagle orientuje się, że nigdy nie rysowałam Applejack o_O Tutaj z kolei zwalone proporcje postaci odnośnie budynków, lub na odwrót, jak kto woli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Naprawdę dobrze Ci to wyszło,tylko znowu mam wrażenie,że w ostatnim rysunku przednie nogi Pinkameny są grubsze od tylnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wow, bardzo ładnie Ci te rysunki wychodzą, ja osobiście zastrzeżeń nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Masz talent i tyle mogę ci powiedzieć. W porównaniu do mnie - beztalencia, który ma problemy z proporcjami, rysujesz idealnie! A ta szopka? Do dzisiaj mnie bawi! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Mogę powiedzieć że cienie wychodzą Ci niesamowicie, tak samo jak tła. Popracuj nad głowami kucyków. Ja gorzej to robię niż ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Ładne, ale musisz troche popracować, bo niektóre kucyki wydają się być... krzywe. Ale fajnie że robisz tła, wystarczy pokolorować i będzie pięknie.:cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zgadzam się z przedmówcą, kucyki czasami wydają się troszeczkę krzywe. Tła wychodzą Ci świetnie, na każdym rysunku dość dużo się dzieje, co też jest bardzo dobre. Obrazki nie są monotonne i z każdym kolejnym coraz lepsze. Mi najbardziej do gustu przypadł ostatni...a raczej ostatnie dwa Spróbuj pobawić się kolorem, to powinno trochę ożywić twoje prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Chyba w jakimś dziwnym świetle to fotografawałam...anyway: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Czemu by tu jeszcze czegoś nie wrzucić, skoro i tak nikt tu nie zagląda? Długopis i żałosna jakość. Me gusta. Atrament, YAY Kolejna zrąbana jakość, pastele olejne: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 1 i 2 jest świetne. XD 2 Rysunek do czego nawiązuje.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Świetne prace. Naprawdę świetne! Msz talent ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Twilight Sparkle polana sosem SuperSweet: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 AWSZOME.! Bardzo lubie twoje rysunki :33 I want Mooaarr.!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Sweetaśna, fajną ma minę tylko to ucho trochę za duże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Ja lubię duże uszka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 No ładnie Pani wychodzą te rysunki, ciekawe dlaczego dzisiaj jestem tu pierwszy raz? No mniejsza, dobrze rysujesz i zdecydowanie lepiej ode mnie Pani Regent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 I tak nieźle jak na początkującą, to mi przypomina samą siebie, tylko ja zaczynałam od Sailor Mon. Wszystkie rysunki poszły do kosza. A kucyk długopisem, świetni, ten pyszczek słodziuśki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Gdy napisałaś 'pastelami olejnymi' przeczytałam okropnymi, nie, prace mi się bardzo podobają, tylko literówka wystąpiła w moim schizowanym umyśle. xd Rysunki świetne, z resztą widziałaś(przecież nie słyszałaś, chyba ) już to od innych osób, więc uznaję że moje zdanie jest nie potrzebne, ale chcę pozostawić po sobie pamiątkę, że masz już kolejną userkę, której się to podoba^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 *fanfary* Tym razem zaprezentuję Wam skończony request dla Symphony. Sama scena wzięta z sesji RPG "W poszukiwaniu Harmonii", którą można znaleźć w dziale Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts