Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Na Celestię czy ty spałeś na lekcjach pierwszej pomocy? Od tego masz ten usztywniacz. Po czym wyjęła usztywniacz do złamań. I podała go Dark'owi Czy może ci pomóc z tym? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - A myślisz co miałem lepszego do roboty jak nawet nie chodziłem na te lekcje. Powiedział utrzymując nadal dziwny spokój. - Możesz mi pomóc? Spytał i uśmiechnął się, uśmiechu na pyszczku Darka nie było widać od kilku lat. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Skinęła głową po czym podeszła do Dark'a. Po czym pomogła Dark'owi założyć usztywniacz na kopyto. Będzie dobrze.*uśmiechnęła się* Musimy wejść do tego zamku może tam będzie ta księżniczka. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - Dzięki. Powiedział i ruszył, przez kilka sekund można było zauważyć że Darkowi świecą się oczy. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Spojrzała się na jego oczy. Dawno już tych twoich oczu nie widziałam. Wiesz te świecące spojrzenie*uśmiechnęła się* Dobra chodź my do tego zamku może natrafimy na tą księżniczkę. Po czym ruszyła w stronę zamku. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - Heh po prostu nie byłem szczęśliwy. Powiedziałem i ruszyłem za Orange do zamku. ------------------------------------- Dragon wbij na gg Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - Ojeju! Kto tam?! - Krzyknęła księżniczka idąc do Orange. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Spojrzała się na idącą Cadance. I jej za salutowała. Witaj księżniczko strasznie ciężko zwrócić twoją uwagę. Śmierć kazał nam się z tobą spotkać. A pozwól że się przedstawię jestem Pułkownik Orange Steel a to jest Major Dark Flame mój najlepszy członek drużyny. I przybywamy z bardzo daleka. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - A tak, Śmierć. Ten cień dręczy mnie od kilku dni. - Powiedziała Cadence. - Widzę, że coś z twoją nogą nie tak, młodzieńcze. Rozgośccie się. - Powiedziała i wskazała na wielkie drzwi. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - Jest dobrze. Powiedział i szedł za Orange będąc cicho, jako jedyny z drużyny Orange był najbardziej cichy. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Przeszła przez wielki drzwi. Wow! Wielki (nwm co tam jest pokój czy sala tronowa:P) Po czym weszła do środka. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - A to nasze hangary są większe. Powiedział dob siebie w myślach rozglądając się miejscu do którego weszli przez bramę. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 ( Pokój Cadence) - Widzę że coś ci dolega. - Powiedziała i klasnęła kopytkami. Pojawili się lekarze. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 - Jest dobrze, szybko z tego wyjde, mam taki orgamizm że szybciej się kości zrastają. Po czym podszedł do okna i zaczął myśleć. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Śmierć pojawił się za Orange i ziewnął. Powiedział do księżniczki - Siemka! Po czym usiadł na najbliższym fotelu Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Zdjęła z siebie AeroSkrzydła i położyła je przy jakiejś szafie. Po czym spojrzała się na Śmierć. Możesz powiedzieć co tam się takiego stało? Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Śmierć zaczął jeść ciasteczka które leżały na pobliskim stoliczku. Powiedział - Nie mogę. Sorki Po czym położył się. Na jego lewym kopycie widniała wielka rana. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Ale to cie już nic nie trzyma gdyż się to wydarzyło a z tego co wiem nie możesz mówić co zdarzy się w przyszłości. Po czym sobie usiadła na podłodze. Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 - Cały Śmierć. Dobra. Po co przyszłeś? - Spytała Cadence łagodnie. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Śmierć spojrzał się na Cadence i zapytał - A po co mam się nudzić? Po czym zaczął bawić się lusterkiem . Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 - Nie ruszaj! - Krzyknęła Cadence i magią wyjęła Śmierci lusterko. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Dark popatrzył ma usztuwniacz na nodze. - Będzie dobrze za kilka dni powinno się wszystko ładnie zrosnąć. Powiedział do siebie siadając blisko okna. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Śmierć zachichotał po czym żeby bardziej ją zdenerwować zaczął bawić się szminką. Pomalował się nią po czym spytał - Ładnie wygląm Śmierć zamrugał oczami i zaczął się śmiać. Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 - bardzo śmieszne. Poszedł! - Powiedziała Cadence. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Śmierć prychnął i nadal siedział - A jak nie? Po czym zmienił pozycję na leżącą . Link do komentarza
Recommended Posts