inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć pojawił się przed Cedence. Pokazał prosty znak doktorowi który pędem wyszedł z jej pokoju. Śmierć podszedł do księżniczki slalomem i się przewrócił przed nią. Wstał i powiedział do niej - Przepraszam. Leciutko się ze znajomymi upiliśmy i... *hik* nie zatrzymaliśmy się. Śmierć zaczął myśleć i coś wymyślił, ale zapomniał co. Powiedział tylko - Po co wzywałaś Twi? Śmierć się zdenerwował - Teraz... *hik* będę musiał zmienić plany. A właśnie wybrałaś te kucyki? * Wiesz co, możemy porozmawiać jutro? Dzisiaj jestem zmęczona. - No dobrze...jestem Twilight Sparkle - Aurora *podały kopytko* * Coś znowu ruszyło się w krzakach.* Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć się zdenerwował -Nie ma zmęczenia młoda damo. Miałaś całą noc. Chociaż coś dzieje się w lesie Everfree więc daje ci czas do 20:00 dzisiaj. Dobrej rehabilitacji. Śmierć zniknął i patrzył na Twi z jakimiś kucykami. Twi go słabo znała bo widziała go tylko 2 razy. Więc Śmierć patrzył na nich z gałęzi drzewa. Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć się zdenerwował -Nie ma zmęczenia młoda damo. Miałaś całą noc. Chociaż coś dzieje się w lesie Everfree więc daje ci czas do 20:00 dzisiaj. Dobrej rehabilitacji. Śmierć zniknął i patrzył na Twi z jakimiś kucykami. Twi go słabo znała bo widziała go tylko 2 razy. Więc Śmierć patrzył na nich z gałęzi drzewa. - Wiesz czemu jutro? Ponieważ jesteś totalnie piany! A tak w ogóle mam te pięć kucyków! - *Krzyczała księżniczka do śmierci którego już nie było.* Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 W głowie księżniczki ktoś coś powiedział - Uważaj na ciśnienie. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Co to było? - Czekaj sprawdzę *Aurora poszła w kierunku krzaków* Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Pod Śmiercią przeszła Aurora. Śmierć tylko patrzył. - Ciekawe czy zobaczy mnie? Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 W głowie księżniczki ktoś coś powiedział - Uważaj na ciśnienie. * Zdenerwowana położyła się spać* - Co to było? - Czekaj sprawdzę *Aurora poszła w kierunku krzaków* * Nagle z krzaków wyskoczył czarny jak kruk kucyk. Widząc jednorożce skulił się ze strachu.* Pod Śmiercią przeszła Aurora. Śmierć tylko patrzył. - Ciekawe czy zobaczy mnie? * Cadance obudziła się ale zobaczyła ze śmierci nie ma zaczęła jeść.* Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 UP@ Śmierć dużą literą. Śmierć zobaczył całego czarnego kucyka. Powiedział - Ooo... jaki słodki. Śmierć zamknął szybko usta i zasłonił je kopytkiem. Powiedział - UPS! Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 UP@ Śmierć dużą literą. Śmierć zobaczył całego czarnego kucyka. Powiedział - Ooo... jaki słodki. Śmierć zamknął szybko usta i zasłonił je kopytkiem. Powiedział - UPS! *Czarny kucyk nie usłyszał Śmierci i dalej leżał w pozycji "żółwia".* Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 UP@ Chciałem powiedzieć że Aurora mnie usłyszała na 100% bo jestem nad nią. Śmierć odwrócił się do góry nogami na gałęzi. Był tuż nad głową Aurory. Wziął kilka patyczków i wetknął jej w grzywę. Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 UP@ Chciałem powiedzieć że Aurora mnie usłyszała na 100% bo jestem nad nią. Śmierć odwrócił się do góry nogami na gałęzi. Był tuż nad głową Aurory. Wziął kilka patyczków i wetknął jej w grzywę. *Czarny kucyk zaczął się śmiać.* Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć zaczął wkładać jej listki do grzywy, ale spadł na ziemię i połamał se kości. Wstał i rozprostował się. Wokół pojawił się dźwięk - *KRIK*!!!! Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Um...Witaj? - Nie róbcie mi krzywdy! Śmierć zaczął wkładać jej listki do grzywy, ale spadł na ziemię i połamał se kości. Wstał i rozprostował się. Wokół pojawił się dźwięk - *KRIK*!!!! Co to jest?! -* Krzyknął czarny kucyk.* Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć powiedział z bólem. - Auć! To ja. Ten który zniszczył jej fryzurę. Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć powiedział z bólem. - Auć! To ja. Ten który zniszczył jej fryzurę. - Jesteś duchem? Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć się rozciągnął - Nie jestem tylko Śmiercią, ale nie musisz się mnie obawiać. Przyszedłem tylko z ciekawości. Śmierć wyprostował się i kontynuował. - Mógłbyś mi opowiedzieć swoją historię? Jestem tego bardzo ciekaw. Śmierć podszedł bliżej i podał kucykowi kopytko. - Możesz mnie nazywać Jacob. To jedno z moich imion. Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć się rozciągnął - Nie jestem tylko Śmiercią, ale nie musisz się mnie obawiać. Przyszedłem tylko z ciekawości. Śmierć wyprostował się i kontynuował. - Mógłbyś mi opowiedzieć swoją historię? Jestem tego bardzo ciekaw. Śmierć podszedł bliżej i podał kucykowi kopytko. - Możesz mnie nazywać Jacob. To jedno z moich imion. * Kucyk podał Śmierci kopytko.* - Jestem Ruffian klacz wyścigowa. Urodziłam się w Yanhoover - mieście słynącym z wyścigów i zawodów.Trenuję od pieciu lat lecz nie z trenerem a z przyjaciółmi. Wygrałam dużo wyścigów lecz nie wszystkie. Jestem championkom wyścigów i przeszłam do historii. A jaka jest twoja historia? Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć tylko powiedział - Ja nie mam historii. Ja po prostu byłem i będę. Więcej informacji o mnie dowiesz się od niej. Pokazał kopytkiem na Twi. Śmierć powiedział do Ruffian po cichu do ucha. - Mam dla ciebie propozycję. Jeśli chcesz być nieśmiertelna to zawołaj mnie mówiąc te słowa: "Cieniu przybądź". Ale nie teraz OK? Za dużo ich tutaj Śmierć podszedł do Aurory. - Jeśli ją skrzywdzicie to uprzedzam, zapłacicie za to życiem. Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć tylko powiedział - Ja nie mam historii. Ja po prostu byłem i będę. Więcej informacji o mnie dowiesz się od niej. Pokazał kopytkiem na Twi. Śmierć powiedział do Ruffian po cichu do ucha. - Mam dla ciebie propozycję. Jeśli chcesz być nieśmiertelna to zawołaj mnie mówiąc te słowa: "Cieniu przybądź". Ale nie teraz OK? Za dużo ich tutaj Śmierć podszedł do Aurory. - Jeśli ją skrzywdzicie to uprzedzam, zapłacicie za to życiem. * Ruffian wstała i powiedziała.* - Nie musisz ich krzywdzić gdyż wiem że nic mi nie zrobią. - *Podeszła do Jacoba i powiedziała mu na ucho* - Ja też mam do ciebie propozycję. Wiem już nieco o tobie i domyślam się, że nie masz przyjaciół, dlatego spytam czy chciałbyś być moim przyjacielem? Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć spojrzał się na klacz zdezorientowany - Ja twoim przyjacielem Śmierć wpadł w osłupienie. Stał jak słup i się nie ruszał. Wreszcie padł na ziemie Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć spojrzał się na klacz zdezorientowany - Ja twoim przyjacielem Śmierć wpadł w osłupienie. Stał jak słup i się nie ruszał. Wreszcie padł na ziemie - Tak, dobrze usłyszałeś. - * Ruffian uśmiechnęła się do Jacoba.* Link do komentarza
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć podszedł do Ruffian i powiedział jej - Masz wielką odwagę młoda damo. Możesz być moją przyjaciółką. Śmierć jakby uronił łze, ale to niemożliwe u tej istoty. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 -um...to my już pójdziemy... -*Wyjmowała ze spokojem patyki i liście z swojej grzywy* Link do komentarza
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Śmierć podszedł do Ruffian i powiedział jej - Masz wielką odwagę młoda damo. Możesz być moją przyjaciółką. Śmierć jakby uronił łze, ale to niemożliwe u tej istoty. - Więc chcesz powiedzieć, że się zgadzasz? - Ruffian zaczęła się śmiać się i biegać w kółko. Widać było że jest zadowolona. Link do komentarza
Recommended Posts