ZernatPL Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Witam. Nie wierzę że nigdzie nie ma takiego tematu. Lub (co jest wysoce prawdopodobne) nie potrafiłem go znaleźć ^^ W każdym bądź razie. Chciałbym tutaj rozpocząć ogólną dyskusję o gadżetach z MLP. Czyli pytania, opinie itp. To może ja zacznę. Czy może ktoś z was się orientuje gdzie można kupić coś związane z MLP w Częstochowie i na Pradze (starym mieście) w Czechach ? Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam jeśli taki temat już jest. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Jeśli chodzi o figurki, to: W Polsce można kupić w sklepach takich jak np. Smyk i Tesco. W Czechach są w Happy Mealach w McDonaldzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZernatPL Napisano Styczeń 31, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2012 A na przykład przypinki, torby, koszulki itp. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walekpl123 Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 ZernatPL, jak chcesz koszulkę to szukasz jakiejś firmy wytwarzającej koszulki z nadrukami zamawiasz sobie i po sprawie, sam się przymierzam do takiej koszuleczki. ;p Oficjalnie to chyba nigdzie nie znajdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Co do przypinek, to polecam te ze sklepu yatta.pl. Mają po 3 przypinki do każdej z Mane6 + możesz sobie zamawiać własne... ^ ^ Ja już zamówienie ze znajomymi zrobiłem, wyglądają tak: Imo warto, zawsze to jakiś kucykowy gadżet 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 A ja sobie kiedyś sprawię pluszaka. Figurki mi się nie podobają, a na ED często pokazują genialne maskotki :3 Ciekawe czy Hasbro w ogóle ma zamiar wypuścić coś takiego... Koszulka i ew. jakaś przypinka też na razie w sferze planów. Choć szczerze mówiąc w kieszeni aż tak mnie nie uwiera, a poza tym są ciekawsze rzeczy, na które można składać i wydawać kasę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZernatPL Napisano Styczeń 31, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2012 Rozumiem, dzięki. To wszystko, tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 Fanowskie pluszaki są baaaaardzo drogie (jeśli w ogóle ktoś zdecyduje się je sprzedać) Imo cała nadzieja w Hasbro, że wypuści jakieś ładne maskotki ;P No, to na pewno nie wszystko, bo masz jeszcze gazetki, ubranka, lalki, zeszyty itp Ale większość z nich się wiadomo do czego nadaje ;p Ja teraz poluję na fajny wzór na koszulkę (oczywiście t-shirt na zamówienie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZernatPL Napisano Luty 1, 2012 Autor Share Napisano Luty 1, 2012 Oki, dzięki. Myślałem że chociaż gdzieś zagranicą jest to lepiej rozwinięte. Dzięki jeszcze raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Chcę się pochwalić że dziś z "My Very Special Brony" zakupiliśmy dwie ślepe torebeczki MLP FiM Figurki w nich to: Star Dash i Rainbow Flash:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 hmmm.. próbowałeś na allegro? tam sa oficjalne gadgety mlp , głównie przybory szkolne , albo na http://www.starpak.pl/starpak/oferta# znajdziesz tez sporo jednakże musisz mieć założoną działalność gospodarczą bo to raczej hurtownia niż sklep , Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Szkoda że na alledrogo jest tak mały wybór:( 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 A ja znalazłem takie oto przypinki: http://www.otaku.pl/yatta.pl/show-9285.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabol Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Z takimi bajerami to chyba lepiej zlecić wykonanie w jakiejś drukarni :> sam sie zastanawiam czy nie walnąć sobie na torbie foto znaczka RD tak w ogóle to jest motyw że przy wiekszej ilości wydruków tego samego motywu są upusty wiec można by sie zmówić na jakąś konkretną koszulke i jakimś tam wzorem i w większej ilości druknąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 http://allegro.pl/koszulka-meska-s-my-little-pony-kucyk-twilight-top-i2211307852.html Fajne kucykowe koszulki. Tylko w rzeczywistości bardziej wyblakłe niż na zdjęciach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Bo to sa zdjecia golych koszulek z wecotrem nałożonym w gimpie Zgadnijcie czyj jest wector Twilight z tej koszulki http://ego-terzo.home.pl/allegro/egoprimo/koszulki/LY/LY12BLSM.jpg http://fav.me/d4e0j1l Za to to juz mi sie nie podoba, o ile pozostale to trace'y z serialu to to juz jest wspolny wysilek wielu utalentowanych artystow na ComiCon http://ponycomicconposter.deviantart.com/ Mozna sie wkurzyc ze jakis pajac sciagnie cos z DA i to sprzedaje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonracer Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Nie wiedziałam za bardzo gdzie to dać ponieważ nie ma tutaj osobnego tematu o figurkach, ale myślę, że będzie tu to pasowało ponieważ, jakby nie było, figurki to w końcu też gadżety, co nie? No więc tak: dzisiaj sobie przeglądałam stronę, która służy jako "poradnik" dla kolekcjonerów figurek MLP. Na tejże stronie znajdują się zdjęcia, figurek, które zostały wydane albo będą wydane w najbliższej przyszłości. No więc, tak sobie przeglądam tą stronę, aż tu natrafiam na coś takiego: http://www.strawberryreef.com/Index/BodyType/fim.html#special Wygląda na to, że Księżniczka Luna i Nightmare Moon jednak będą miały swoje figurki. Jeśli chodzi o Nightmare Moon, będzie ona wydana jako "zestaw kolekcjonerski". Niestety, jak również można zauważyć zestaw ten będzie dostępny jako "exclusive", który będzie można kupić jedynie w sieci sklepów Toys'R'Us. :( Także, jedyne co pozostaje to czekać, aż zestaw pojawi się na eBay'u, lub w najlepszym wypadku wybrać się z wizytą do Niemiec (z tego co się orientuję pod Berlinem jest jeden ze sklepów Toys'R'Us). W każdym bądź razie nie ma co liczyć, że figurka trafi do nas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja osobiście jeżeli chodzi o koszulki, to proponuję... Rossmann. Za 30zł można zakupić biały podkoszulek z własnym zdjęciem i być może szarpnę się na taki z Pinkie Pie (wielki napis HATERS GONNA HATE i Pinkie w wiadomo którym ujęciu, normalnie z dedykacją dla hejterów z mojej szkoły :*). Jeżeli się odważę, to powiem Wam, jakiej jakości jest nadruk i tak dalej. Jedyny problem, to kompletnie nie opisane rozmiary. ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Kurde ja trochę się wstędze iść do sklepu i powiedzieć ze chce to figurkę ^^ ,ale chciał bym sobie kupić i nie wiem czy wysłać do sklepu młodszą siostrzyczke ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Czasami lękom trzeba stawić czoła . Najlepiej jak już się coś robi, to na hardkora ( czyli przebież się w coś rzucaj jakimiś epickimi tekstami itd, uznają to za żart i nie będziesz miał przypału ) albo po prostu grupą wbić, w tłumie czujemy się pewniej i normalniej. Choć moim zdaniem takie akcje nie są żadnym przypałem czy powodem do wstydu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Ja nigdy nie miałem z tym problemów ^^ Pewna siebie (nie żadna przykulona) postawa, zdecydowany głos i można wszystkie blindbagi wykupić ^^ A sprzedawczyni pomyśli tylko: O, to jest facet, który nie ma kompleksów i nie przejmuje się tym, co mogą o nim myśleć! Jeszcze nigdy nie czułem się niezręcznie kupując kucykowe gadżety. Czy to przypinki, czy to blindbagi, czy figurki z McD ; > Ale zawsze byłem bardzo śmiały, pewnie to dlatego. A co do gadżetów, to w kiosku na dworcu widziałem parę zeszytów (niestety w te gęste linie) z Twilight ^^ Radzę szukać w salonikach prasowych, szansa jest spora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Seriously? Wchodzisz do sklepu z wypiętą klatą, która odbiłaby pocisk przeciwpancerny rykoszetem, idziesz do blindbagów, czy gdzie tam, oglądasz, wybierasz, idziesz do kasy, płacisz i wychodzisz. I możesz mi wierzyć: Takie coś jest bardziej męskie od tęsknego spojrzenia przez wystawową szybę xD Zrobią z Ciebie sklepowego wikinga! A na hardcore? Easy mode: Pożyczasz od kumpla kapelusz i płaszcz, ubierasz jak najwięcej plastikowych, kucykowych pierścionków i bierzesz pluszowego kuca kumpeli. Zatrudniasz kolegę, jako swojego mafijnego mudżyna i idziesz do McDonalda z kamienną twarzą. Szepczesz kumplowi, co chcesz, on mówi "Don Xxx życzy sobie" i tyle. Cały McDonald dookoła gapi się na ciebie z uśmiechem, a Ty sobie myślisz "I don't give a fuck"! Mudżyn bierze zamówienie i idziecie do stolika xD Don Tarretho pozdrawia 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 ok dzięki za wsparcie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Jeszcze ja swoje trzy gr dorzucę. ^^ Mam już 18 figurek, więc dość często ostatnimi czasy płacę za kuce, choć mój wygląd wskazuje na to że interesuję się śmiercią i zniszczeniem:D Glany na nogach, redhead i epicka płaszczo-kurtka (ćwieki,łańcuchy i "death" na plecach. ^^) Tak się składa że pracuję w markecie i nie sprawiło mi problemu zaczepienie "kolegi z działu" by spytać kiedy w najbliższym czasie można się spodziewać nowej dostawy MLP:D Mam 23 lata a z moim Very Special SomeBrony'm Śmiało rozmawiamy o kucykach oraz oglądamy nowe figurki. Grunt to się nie przejmować i nie wstydzić, bo nie ma czego:D Brohoof:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts