FlutterFun Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Moja pierwsza figurka w kucykowej kolekcji, moja ulubiona Flutterka Mam nadzieję, że niedługo dołączą do niej kolejne małe Kucyki 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 26 minut temu fluttershypony napisał: Mam nadzieję, że niedługo dołączą do niej kolejne małe Kucyki Szczerze ci tego życzę Z gazetki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 (edytowany) 16.06.2017 at 19:01 Accurate Accu Memory napisał: Szczerze ci tego życzę Z gazetki? Tak, gazetkowa Edytowano Czerwiec 23, 2017 przez fluttershypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 Będzie polska wersja "Friends Forever" od Egmontu https://www.equestriadaily.com/2017/06/my-little-pony-friends-forever-to-debut.html 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 15 minut temu Malachi napisał: Będzie polska wersja "Friends Forever" od Egmontu https://www.equestriadaily.com/2017/06/my-little-pony-friends-forever-to-debut.html Jeśli to ta seria, której okładki są tam pokazane, to info mocno przedawnione, bo mam je wszystkie, no chyba że idzie o inną serię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 10 minut temu BiP napisał: Jeśli to ta seria, której okładki są tam pokazane, to info mocno przedawnione, bo mam je wszystkie, no chyba że idzie o inną serię? Czytaj koment Courtrooma Spoiler Bo też się zdziwiono, jaka to nowa seria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 6 minut temu Accurate Accu Memory napisał: Czytaj koment Courtrooma Ukryj zawartość Bo też się zdziwiono, jaka to nowa seria A jest gdzieś w pl wersji, bo ang nie za bardzo u mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 37 minut temu BiP napisał: A jest gdzieś w pl wersji, bo ang nie za bardzo u mnie. Ostatnia okładka - czyli pierwsza od prawej w najniższym rzędzie - jest z Friends Forever. I nawet mówi " Nowa seria w Październiku". A jeśli jesteś ciekawy, tytuł naszej serii to " Przyjaciółki na zawsze". Całkiem dosłowne tłumaczenie oryginalnego tytułu "Przyjaźń to magia". Tak na szybko potłumaczone 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 (edytowany) Dnia 16.06.2017 o 19:01, Accurate Accu Memory napisał: Szczerze ci tego życzę Z gazetki? Do Flutterki dołączyły kolejne kucyki Kolekcja rośnie Zobaczcie co znalazłem dzisiaj rano na ciucharni, nowy kubeczek z kucykami Chyba tworzywo sztuczne, ale w dotyku przypomina ceramikę. Kosztował tylko złotówkę Edytowano Lipiec 1, 2017 przez fluttershypony Mam nowy gadzet :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Ostatnio zamówiłam sobie koszulkę z Changelingiem. Polecam serdecznie ten sklep. Dobra jakość nadruku, tylko trzeba się trochę namęczyć przy zamawianiu odpowiedniej rozmiarówki i pomierzyć się. Sama mam rozmiar M w porywach na L, a tutaj zamawiałam XL. Sklep jest australijski z tego co się orientuję. Może figurek nie znajdziecie, ale jest OGROMNY wybór koszulek, kubków, naklejek, toreb i innych gadżetów. Zresztą nie tylko z kucami ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 20 godzin temu, Wilczkowa napisał: Ostatnio zamówiłam sobie koszulkę z Changelingiem. Redbubble jest dobrym sklepem z fajnymi wzorami, ale jeśli chcesz koszulkę wyłącznie dla siebie, a nie do celów komercyjnych to lepiej złożyć zamówienie w kraju na taką koszulkę. Przygotowujesz wzór, idziesz do firmy, która koszulki robi, mówisz w jakim formacie i stylu ma być wydrukowany wzór (jaka metoda druku na koszulkę) i gotowe, a całość wyniesie nie więcej niż 60 zł, ale to zależy wszystko od sklepu, rozmiaru wzoru oraz metody druku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 20 godzin temu, Wilczkowa napisał: Ostatnio zamówiłam sobie koszulkę z Changelingiem. Polecam serdecznie ten sklep. Dobra jakość nadruku, tylko trzeba się trochę namęczyć przy zamawianiu odpowiedniej rozmiarówki i pomierzyć się. Sama mam rozmiar M w porywach na L, a tutaj zamawiałam XL. Sklep jest australijski z tego co się orientuję. Może figurek nie znajdziecie, ale jest OGROMNY wybór koszulek, kubków, naklejek, toreb i innych gadżetów. Zresztą nie tylko z kucami ^^ Mają dużo fajnych rzeczy z kucami, chętnie bym coś zamówił, tylko czemu wszystko tam jest takie drogie ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Całkiem spoko wyszła komuś... Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 (edytowany) @BiP Kupowałabym... Ja też ~BiP ale nie miałbym i tak gdzie ją schować, aby rodzice nie widzieli... Edytowano Lipiec 2, 2017 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 4 godziny temu, Uszatka napisał: Ja też ~BiP ale nie miałbym i tak gdzie ją schować, aby rodzice nie widzieli... Taka ładna mordka i nikt by nie zmiękł ? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 3, 2017 Share Napisano Lipiec 3, 2017 (edytowany) Kiedy marzyłaś o pluszaku Sombry w 2013-2014, ale kupiłaś go w 2017 na warszawskim Twilightmeecie, bo w sumie czemu by nie spełnić marzenia sprzed 4 lat Spoiler Edytowano Lipiec 3, 2017 przez Hidoi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 @BiP Ciekawe, że okładka jest rysowana, a nie vectorowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Przed chwilą, Uszatka napisał: @BiP Ciekawe, że okładka jest rysowana, a nie vectorowa Mnie też to wpadło w oczy, ale źle nie wygląda. Choć postacie nie wyglądają tak jak w serialu, zwłaszcza ich pyski, są jakieś takie kanciaste, ale ogólnie nie wygląda najgorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 W każdym razie wygląda o niebo lepiej niż to: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 @BiP @Uszatka Szkoda, że to tylko fanowski render i Ha$bro nie maczało w tym palców. Ale gdybyście chcieli sobie zrobić taką okładkę, to bazuje na tym starym arcie: http://dreatos.deviantart.com/art/My-Little-Pony-Untold-Potential-213520238 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 4, 2017 Share Napisano Sierpień 4, 2017 Spoiler 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Sierpień 7, 2017 Share Napisano Sierpień 7, 2017 Pinkie Pie z kartonu, ktoś sprzedaje na olx za 79zl :-) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2017 Share Napisano Sierpień 7, 2017 2 godziny temu, fluttershypony napisał: Pinkie Pie z kartonu, ktoś sprzedaje na olx za 79zl :-) Idealna jako ozdoba pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts