Ares Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 (edytowany) Witam długo myślałem i postanowiłem założyc wątek o tej postaci występuje ona np. w odc.11 pierwszego sezonu ,,Pożegnanie Zimy'' Była kapitanem drużyny budzących zwierzęta ze snu Jak i również wypowiedziała się w odc.,,Tajemnicza Klacz Wybawicielka'' i jest to postac drugoplanowa Klacz - Jednorożec jej CM to 3 Diamenty jest starszą siostrą Dinky Doo jak i Tootsie Flute. Zapraszam do dyskusji a oto kilka artów o niej. Kto widział ją w innych odcinkach niech się wypowie. To właśnie od niej Finalnie powstała postac Rarity. Lista Fanów 1.Ares 2.BlackHawk 3.Gandzia 4.Ihnes 5.Raindrops 6.Dolar84 7.Leah 8.Szarik181 9.JakubPonyStep 10.Cassidy 11. FireFly 12. Discordia 13. Luna12 Edytowano Styczeń 18, 2015 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Z tego co wyczytałem, występowała w 6 odcinkach. "Klacz w księżycu cz.1", "Pożegnanie zimy", "Impas", "Niezapomniany wieczór" (w jednym ujęciu jest bez rogu), "Siostrzany sojusz" i "Tajemnicza wybawicielka". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Z tego co wyczytałem' date=' występowała w 6 odcinkach. "Klacz w księżycu cz.1", "Pożegnanie zimy", "Impas", "Niezapomniany wieczór" (w jednym ujęciu jest bez rogu), "Siostrzany sojusz" i "Tajemnicza wybawicielka".[/quote'] Tak Tu masz rację jakiś błąd pewnie że bez rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Nie ma to jak powitać na forum działu traktującego o odnowionej wersji jednego z trojga kuców z G1, z których powstała finalnie postać Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Kto by był za utworzeniem Wątku ,,Zapytaj Amethyst Star'' 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Zaraz, ona jest starszą siostrą Dinky Doo? Podobno Dinky jest spokrewniona z Derpy, czyli Amethyst Star jest spokrewniona z Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Według niektórych jest to starsza córka Derpy, według innych - przybrana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 (edytowany) Zaraz, ona jest starszą siostrą Dinky Doo? Podobno Dinky jest spokrewniona z Derpy, czyli Amethyst Star jest spokrewniona z Derpy? Może i jest spokrewniona z Derpy ale do końca nie jestem pewien. Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Też myślałem, że Dinky to bardziej rodzina Derpy, ale z kolei Dinky jest jednorożcem jak Amethyst. A co do pytań, to ja mogę być za. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Możecie tu dawac arty z Amethyst jak znajdziecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Takie na tapetę A tu trochę inna odsłona Arta wyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 A nawet miałem zamiar coś takiego wrzucić! ^^ Super są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 A nawet miałem zamiar coś takiego wrzucić! ^^ Super są. Aj widzisz uprzedziłem cię troche ale jak znajdziesz jakieś wrzucaj śmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 O tak, Amethyst w tym płaszczu wygląda co najmniej nieźle. Dzięki, mości Aresie! edit: ale szkoda trochę, że pierwsza ma taką małą rozdzielczość. Jak co, to tutaj jest większa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Dobra, coś znalazłem, aczkolwiek nie ma powalającej ilości artów z AS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Też coś wrzucę. Święta, święta, i po świętach, czyli Gandzia jak zwykle zaspał "Coś ty powiedział o mojej grzywie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Aj tam... Zaspał, nie zaspał - arty są mega. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Arty booskie!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Coś tu cicho ostatnimi czasy się zrobiło... Gandzia & jego umiejętność obsługi google grafika na ratunek! Uśmiech proszę! Niektórzy piją soczek, inni wolą szejki (czy jak ten deser od CMC się nazywał...), a Sparkler lubi sodę. Amethyst Star is not amused. Bez komentarza. ...czemu tak na mnie patrzysz? Tak przy okazji. Czy ktoś wie, w jakich ff można ją spotkać? Polskie, angielskie, obojętnie. Bo póki co to widziałem ją tylko w jakimś komiksie z Doctorem Whoovesem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 No właśnie cicho ale widzę że pomału się rozkręca -mmm jaka ja piękna na tych zdjęciach -A no piękna :cGGTb: Ja nie będę gorszy też cos dodam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 A oto Amethyst na Gali Galopu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ajajaj, Ares dał ostatnio więcej artów, niż ja. Trzeba to naprawić. Amethyst Star wraca właśnie z udanego polowania (czyt. Krystyna Czubówna) Propaganda Siostry rodzone, przybrane... kogo to obchodzi. Liczy się to, że dobrze im razem. A tutaj... cóż, rodzinka przy śniadaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 O ja pierdziele jakaż ona śliczna, jak będzie jakaś lista fanów to możecie mnie dopisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 (edytowany) gandzia arty są super:pinkie2: Planuję zrobic listę fanów tylko że jeszcze ich mało Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 I tu ten moment bez rogu : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts