Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Jak ja nie przyszłam, urządziła mi imprezę w domu. - zaśmiała się Twilight. Wizje przyjęcia w twoim nowym domu przemknęły ci przed oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Ona chyba nie wie gdzie mieszkam... Tak? - zapytałem ze zdenerwowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Biorąc pod uwagę to, że zawsze jest na czasie, zna każdego w Ponyville i rozpoznaje każde miejsce tutaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Ehh to chyba muszę przyjść - powiedziałem wzdychając - Idziemy dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Oczywiście. - Twilight poprowadziła cię dalej. - Jeśli masz problem ze zwierzakiem, przyprowadź go do Fluttershy, jest lepsza od weterynarza... Bez urazy - powiedziała i zarumieniła się widząc białą klacz w jednym z okien. - To tędy. - pokazała ścieżkę - Na południu Ponyville znajduje się latająca willa Rainbow Dash. A tu, jest sad o nazwie Akry Słodkich Jabłek. - pokazała miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Dziękuje za wycieczkę. Było... ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Proszę bardzo. Jakbyś czegoś potrzebował, będę w bibliotece. Byłabym zapomniała! Niedaleko jest jeszcze butik Karuzela. Można go rozpoznać z daleka. Jakbyś potrzebował pięknego stroju, skieruj się w tamtą stronę. - pomachała ci i ruszyła do biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Dobra jutro będzie jazda - pomyślałem udając się do swojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Po drodze przypomniał ci się mizerny stan twojej spiżarni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 To był powód aby udać się na rynek w mieście. Tak jak pomyślałem tak też zrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Jedna strona rynku była zapełniona straganami, a resztę zabrali Trixie i jej fani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zacząłem się rozglądać za owocami i warzywami. Głównie jabłkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zauważyłeś stragan z szyldem "Marchewki Carrot Top" i obok stragan z jabłkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zanim podszedłem sprawdziłem czy mam czym zapłacić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Miałeś mały woreczek monet, około dziesięć sztuk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Przeliczając monety podszedłem do stoiska z marchewkami. - Witam. Ile będzie kosztować około 10 sztuk marchewek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Cztery monety - powiedziała pomarańczowa klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 < Złote drobiny. Ich waluta to złote drobiny :> > Wyjąłem z mieszka 4 drobiny i podałem je klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 eetam, u mnie to bits'y Położyła na ladzie torebkę z dziesięcioma marchewkami i odłożyła monety do małego woreczka wiszącego na sznurku na gwoździu, przybitym do straganu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Dziękuje - powiedziałem z uśmiechem po czym udałem się na stragan z jabłkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Stała przy nim pomarańczowa klacz z blond włosami. Przed nią stały kosze z jabłkami i szarlotki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Przepraszam. Ile jabłek mogę kupić za 6 drobin? - zapytałem się, zwracając jej uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Tak z 17 - odpowiedziała klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - To poproszę - powiedziałem z uśmiechem kładąc ostatnie 6 złotych drobin, które wyjąłem z mieszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Klacz zapakowała jabłka do koszyka i podała ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts