Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Obok wanny stała butelka żelu. Nad nią wisiał ręcznik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Spojrzałem jeszcze raz na perfum. - Może kiedyś mi się przyda - pomyślałem napuszając wodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Po chwili wanna była wypełniona po brzegi ciepłą wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Bez zastanowienia wszedłem do niej i zacząłem się myć. Miałem ochotę po tym na kilka jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Kiedy się umyłeś byłeś czysty i pachnący. W salonie zastałeś nierozpakowane zakupy, kupione wcześniej u klaczy ze straganów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ucieszyłem się na ten widok. Podszedłem do jednej z siatek i wyjąłem 2 marchewki i jabłko po czym zabrałem się za jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Owoc i warzywa były słodkie, rozpływające się w ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Chwilę delektowałem się smakiem po czym postanowiłem się położyć. Byłem zmęczony po "drobnej" imprezie i miałem nadzieję, że nikt mi nie przeszkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Spokojnie położyłeś się spać i nic ci nie przeszkadzało. Spałeś do rana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Wstałem z uśmiechem. Postanowiłem wyjść na miasto zobaczyć czy coś się zmieniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 W mieście było spokojnie jak wcześniej, z tą różnicą, że zamiast sceny Trixie stał jej wóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Postanowiłem udać się do biblioteki i zobaczyć co z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Kiedy wszedłeś do domu w drzewie, zobaczyłeś Twilight i małego smoka obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Zapukałem drzwi chcąc zwrócić jej uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - O, witaj! - Twilight dała smokowi jakąś książkę i podeszła do ciebie. - Jak tam? Radzę się nie pokazywać. Powiedziałam Pinkie, że poczułeś się źle i będziesz leżał w łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Czy ukrywanie się przed nią ma jakiś sens? Ona jest wszędzie i nigdzie. Powiem, że już czuje się lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Chcesz mieć powtórkę z wczoraj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Nie mogę do końca życia siedzieć w domu bo jakiś kucyk chcę mnie zaprosić na przyjęcie. To głupie i dziwne. Mam też nadzieję, że nie chodzi o nic więcej jeśli rozumiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Twilight zrobiła minę :|. - Dobra, ale nie wiń mnie, jeśli dostaniesz kolejne zaproszenie. - wróciła do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - To nie będzie twoja wina, więc nie mam cię za co winić. A poza tym jak było po tym jak poszedłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Pinkie przeszukała cały Kącik Kostki Cukru. Potem płakała, ale ja powiedziałam jej, że chciałeś bym cię teleportowała do domu, bo nie najlepiej się czułeś. Postanowiła położyć ci dzisiaj pod domem babeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Szkoda mi jej trochę, więc idę do niej. Dziękuje, że przekazałaś mi te... dziwne wiadomość - po tych słowach skierowałem się do miejsca gdzie prawdo podobnie jest Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 W Kąciku Kostki Cukru było dziwnie cicho, a przy ladzie stała niebieska (?) klacz z różową grzywą przypominającą lody. - W czym mogę ci służyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Witam. Czy jest może gdzieś Pinkie Pie? Słyszałem, że nie najlepiej z nią, więc chciałem zobaczyć jak się czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Jest na górze, skarbie - powiedziała klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts