Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Chodźcie do mnie frajerzy! - wykrzyczałem aby ich zirytować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Zamiast podejść, wycelowali w ciebie ostrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Postarałem się schować za jakąś przeszkodą i zaczaić się na nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Niestety, żadnych przeszkód nie było, a ostrza były coraz bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Rzuciłem się na nich z... patelnią. Miałem w nosie czy stracę teraz życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Następne kilka chwil było ułamkiem sekundy. Kiedy wreszcie spojrzałeś na strażników, leżeli nieprzytomni na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - CO ja właśnie zrobiłem? - zastanowiłem się sam i popatrzyłem na nich. Może mieli jakieś ciekawe fanty, elementy uzbrojenia lub bronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Jedyną rzeczą, jaką mieli, były granatowe zbroje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Nigdy nie sądziłem, że będę musiał to zrobić ale po kolei zacząłem chować nieprzytomnych strażników i tam bez litości ich dobijać. Jednemu z nich zdjąłem zbroję i spróbowałem się w nią przyodziać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Pasowała idealnie. Jednak straciłeś trochę czasu na wkładaniu nowej zbroi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Miałem nadzieję, że mnie nie rozpoznają, a jeśli już to zapewni mi ochronę. Tak czy siak udałem się do pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 W środku wszystko związane z Celestią i Luną było zniszczone. Poczułeś, że ktoś cię obserwuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Już wiedziałem kto i nie spodziewałem się niczego dobrego po tym... Jednak pomimo tego zacząłem przeszukiwać zamek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Zowu to uczucie. Jakby kilka kucyków gapiło się na ciebie. W pewnym momencie cię otoczyli. Były to... Powierniczki Harmonii?! Nawet AJ. Wszystkie miały oczy wyglądające jak ślepe. Zaczęły się powoli do ciebie zbliżać, z każdej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dobra teraz już się boje - pomyślałem. Wiedziałem, że każda może być niebezpieczna, lecz miałem pewnego haka. Element Lojalności... - Rainbow... naprawdę zdradzasz swoje przyjaciółki i całą Equestrię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Rainbow nie zwróciła uwagi na twoje słowa, wciąż na ciebie zmierzała, a jej ślepo-wyglądające oczy patrzyły w pustkę. Nie mrugała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dobra - powiedziałem uderzając z patelni Fluttershy. Z tego co wiem ona najłatwiej da się omotać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Fluttershy zgrabnie uniknęła uderzenia i wgryzła ci się w nogę. Jej zęby były ostre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wykorzystałem ten moment i spróbowałem uderzyć ją z kopytka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Pegazka, która jeszcze kilkanaście godzin temu była nieśmiałą opiekunką zwierzątek, sama zmieniła się w rządną krwi bestię. Tymczasem Pinkie uderzyła ciebie balonem z wodą. Płyn zlepiał ci sierść i raczej nie była to woda. Rarity lewitowała mnóstwo ostrych kamieni szlachetnych, które w każdej chwili mogły przebić cię na wylot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Postanowiłem spróbować jeszcze raz. - Fluttershy... jesteś dobra... przypomnij sobie jak pomagałaś zwierzaczkom... proszę cię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Uścisk na nodze zelżał, a na sekundę jej oczy wróciły. Następnie ponownie wgryzła się w twoją nogę, powodując przenikliwy ból. Tymczasem Twilight wykonała ogniste bariery po obu stronach korytarza. Byłeś w pułapce. AJ stanęła do ciebie tyłem i przygotowała się do kopnięcia. Zauważyłeś, że mogła tym samym zmiażdżyć czaszkę Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Fluttershy proszę! Jesteś dobra! Ty nie krzywdzisz nikogo! Proszę cię! - panikowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Fluttershy puściła nogę, czym uchroniła się od natychmiastowej śmierci. AJ posłała cię kopniakiem na ścianę. Miałeś w płucach ogień, a każdy haust powietrza piekł cię i palił. Powierniczki zbliżały się do ciebie. Fluttershy miała na pyszczku twoją krew i podeszła najbliżej, z zamiarem ponownego wgryzienia się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jeśli miałem zginąć to chciałem zrobić ostatnią rzecz jaką mogłem. Wstałem i spróbowałem podejść do Applejack. - Kocham cię - powiedziałem całując ją i szykując się na śmierć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts