Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Potem wam opowiem - odpowiedziałem znudzonym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - May we have a problem - powiedziała Rainbow wskazując czarną Celestię. Jej znaczek był doskonale widoczny. Sierp księżyca. Fluttershy pomogła ci wstać, a reszta ustawiła się na przeciwko CC. Jej róg zaczął lekko się jarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Odsuńcie się, a ja to spróbuję załatwić. Nie po to biegłem tutaj kilka godzin, zabijałem strażników i spróbowałem was uwolnić z tego cholernego czaru abyście teraz mi pomagały. Dotarłem sam tak daleko i sam to zakończę - powiedziałem stając naprzeciw Czarnej Celestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - No, no, no, poradzisz sobie? Jeszcze niedawno leżałeś na tamtym stole prawie bez życia. I mówisz, że mnie pokonasz? Mnie, Nightmare Moon? - CC zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Jeszcze niedawno przeszedłem bez chwili wytchnienia przebiegłem kilka godzin, zabiłem bez emocji twoich strażników i wyzwoliłem je z tego zaklęcia, więc teraz nic mi nie robi różnicy - powiedziałem podchodząc bliżej. - Myślisz, że chowając się za strażnikami to jesteś jakaś wielka? Ci idioci nawet nie mogą zabić głupiego kucyka takiego jak ja. Nawet jak teraz zginę to i tak mi to nie robi różnicy. Chciałem zmienić swoje życie odkąd wyrwałem się z farmy, a ono zmieniło się właśnie w tym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 NMM się wkurzyła. Krótko mówiąc. Nagle zza ciebie wyskoczyła AJ i rzuciła się na nią, waląc ją gołymi kopytami. Rainbow zaczęła kopać czarnulkę po łbie, a Fluttershy wzdrygnęła się. Popatrzyła na nie i podbiegła do NMM. - Nie wiesz, że nie wolno krzywdzić innych kucyków?! Mogłaś zrobić im krzywdę! - wrzeszczała, używając Spojrzenia, pod którym kopytka NMM lekko się ugięły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Zostawcie ją do Kur** nędzy! - krzyknąłem na wszystkie kuce. - To, że ona jest zwykła zdzirą to nie oznacza, iż wy musicie się tak zachowywać - powiedziałem już spokojniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Znajdź elementy Harmonii, gdziekolwiek je ukryła! To jedyny sposób! - krzyknęła prawdziwa Celestia. Powiericzki wciąż okładały NMM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Westchnąłem po czym ominąłem tą "zgraję" i wyszedłem z podziemi.(?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Znalazłeś się z powrotem w sali tronowej, a obok ciebie NMM toczyła zażartą bitwę z Powierniczkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Dobra księżniczko... Jakaś pomoc gdzie mogą one się znajdować, jeśli nie u Twilight w bibliotece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Celestia leżała związana w kącie. - W mojej sypialni, w zachodniej wieży. - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Podszedłem do Celestii i ją rozwiązałem po czym pobiegłem w stronę jej komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Po drodze zobaczyli cię strażnicy, ale nie dorównali tobie w biegu, pomimo, że byłeś ranny. Po kilku minutach znalazłeś się w sypialni księżniczki Celestii. W kącie leżała nieprzytomna Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Rozejrzałem się po pokoju po czym podszedłem do Luny i spróbowałem ją obudzić. - Księżniczko... nic tobie nie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Nie budziła się, a jej oddech był płytki. Pod łóżkiem księżniczki dostrzegłeś błysk światła księżyca odbijającego się od skrzyneczki wysadzanej klejnotami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Teraz miałem totalny mętlik. Czy brać elementy i biec do Celesti zostawiając Lunę może i na śmierć czy im pomoc? Byłem zirytowany sytuacją, lecz uklęknąłem przy Lunie i zrobiłem jej resuscytację krążeniowo-oddechową. (usta usta) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Luna ocknęła się, ale wciąż oddychała płytko. - Kim ty...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Wybacz księżniczko, lecz był to jedyny sposób aby cię w obudzić - powiedziałem spokojnie z lekkim rumieńcem. - Teraz jednak twoja siostra potrzebuje pomocy - podszedłem do Elementów po czym zabrałem je i powoli udałem się do wyjścia z komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Za nimi czekali strażnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Westchnąłem po czym z całej siły kopnąłem ich w buzie tylnymi kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Zachwiali się i runęli na tych z tyłu. Innych poraziła chmura burzowa, która nadleciała od strony Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Dziękuje księżniczko - uśmiechnąłem się po czym pobiegłem w stronę sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Było tam pobojowisko. AJ leżała na podłodze w kącie z rosnącą kałużą krwi pod nią. Sytuacja Pinkie i Rainbow była podobna. Twilight leżała obok księżniczki, a Fluttershy wciąż mierzyła NMM spojrzeniem. Dawało one niewielkie efekty. Rarity leżała na podłodze przy wejściu do podziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Odłożyłem elementy na ziemię po czym podszedłem do NMM. - Słuchaj - powiedziałem twardym głosem kopiąc ją w bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts