Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Natychmiast się obróciła, co wyrwało ją spod wpływu Spojrzenia. Jednym ruchem rogu posłała Fluttershy na ścianę obok Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Spróbowałem ją podciąć po czym kopnąć w brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 NMM uniosła się na skrzydłach i wywołała burzę z piorunami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Odbiegłem kawałek po czym zacząłem biec i wybiłem się próbując chwycić ją za nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Niestety, była za wysoko, a ty trzymałeś Elementy Harmonii, co dodatkowo cię obciążało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Słuchaj, bo mnie już nudzi zabawa z tobą... Jeśli miałbyś chodź trochę oleju w głowie to walczyłabyś normalnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Ha, czemu tak uważasz? - NMM śmiała się pod sufitem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Bo jesteś idiotką - powiedziałem zirytowany. - powiedziałem kładąc elementy i odsuwając je na bok. - Dobrze słyszałaś. Ja nic nie warty kucyk obraziłem ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - I mówi to kucyk, który zadaje się z najpotężniejszą istotą w Equestrii, choć sam jest na skraju śmierci - powiedziała NMM. Zza drzwi dobiegł cię odgłos galopujących kopyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Bo ja się jej nie boje... - powiedziałem zwracając uwagę na wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Przez drzwi wpadło około 20 strażników. - Nie boisz? To może zaczniesz... - jej róg zajarzył się, a Powierniczki wstały. Ich oczy ponownie były "ślepe". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - I co? Zginę od kucyków, które broniłem... To nie jest śmierć warta chodź odrobiny strachu - powiedziałem z parsknięciem siadając na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Nie... Nie taka śmierć... - dopiero teraz zauważyłeś, że jedynie AJ pozostała nieprzytomna. Reszta zbliżała się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Gwałtownie wstałem. - Jej w to nie mieszaj... Powiedziałaś, że chcesz dobra Equestrii pod wiecną nocą, a teraz łamiesz tą obietnicę. Będziesz tylko zwykłą tyranką... Ale jeśli prawi ci to przyjemność to ja poddam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Fluttershy ugryzła AJ w nogę, a NMM obserwowała to z góry, jakby ciesząc się każdą kroplą krwi wypływającą z jej ciała. Twilight uniosła zaklęciem Applejack. Kapelusz spadł z niej i osiadł w rosnącej kałuży krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Westchnąłem w złości i zaszarżowałem z żądzą mordu w oczach na powierniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Rarity wylądowała na ścianie przez twój atak. Fluttershy wciąż gryzła i szarpała nogę AJ. Po chwili nadszedł oczekiwany przez NMM trzask dobiegający z tej nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Z całej siły jako tylko mogłem kopnąłem Fluttershy w twarz. Byłem zły... na prawdę zły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Żółta pegazica padła na ziemię. Na ułamek sekundy dostrzegłeś ból w jej prawdziwych oczach, następnie znowu zaczęła gryźć nogę, jak spragniona krwi bestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Zostaw ją do cholery! - krzyknąłem po raz kolejny dając jej kopa w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Wykorzystała ten kopniak i złapała cię za nogę. Wywróciłeś się, a Fluttershy przez moment znów była przerażona. Ale tylko na moment. Potem złapała drugą nogę AJ i zaczęła ją powoli gryźć, bez dotychczasowego zapału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Ta... jasne... - powiedziałem wstając. - Fluttershy, a nie chciałabyś spróbować takiego świeżego ogiera? - pomachałem jej kopytkami przed oczyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Dała ci z liścia i wróciła do gryzienia AJ. NMM rzucała niespokojne spojrzenia w stronę skrzynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - No weź! - krzyknąłem na nią. - Tak bardzo lubisz mięso to idź zagryź swoje zwierzaki - powiedziałem z irytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Jej oczy wróciły do normy. - Co. Mam. Z nimi. Zrobić? - była bliska płaczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts