Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Po prostu zostaw jej nogę... - wysyczałem przez zaciśnięte zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - C-co? - Fluttershy odsunęła się od krwawiącej AJ ze strachem w oczach - Co tu się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Złamałaś jej nogę... - powiedziałem zirytowany chwytając ją za kopyto i ciągnąc lekko do elementów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - C-co?! - po jej policzkach spłynęły łzy - J-ja? Czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Fluttershy posłuchaj mnie... musisz być teraz twarda, gdyż od tego zależy życie moje, twoje, ich - wskazałem kopytkiem na Applejack i resztę. - i całej Equestrii... Musisz być silna i nie dać się więcej zmanipulować, przez sztuczki Nightmare Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Nightmare Moon?! - pisnęła i dopadła do skrzynki z Klejnotami, tuż przed NMM. Jeszcze chwila i elementy wylądowałyby w jej kopytach. Fluttershy założyła naszyjnik z motylkiem i posłała ci po podłodze resztę. Następnie ponownie rozpoczęła bitwę na spojrzenia z NMM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - I tak trzymaj! - krzyknąłem biorąc skrzynkę i podbiegając do reszty. Wiedziałem, że teraz je będę musiał wyzwolić z tego zaklęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Rarity podała Pinkie nóż z diamentów. Różowa klacz powoli przyłożyła go do skóry AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Pinkie! Jeśli ją tkniesz to ona NIE będzie szczęśliwa, a JA tym bardziej. Jeśli chcesz sobie kogoś ciąć do idź do swojej kuchni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Nóż wypadł z jej kopyt, powodując niewielką ranę w ciele AJ. Pinkie zatkała pyszczek kopytkiem. - Co ja zrobiłam?! - szybko zdjęła nóż i rzuciła nim w ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Rarity... potrzebuje ładnego garnituru i zastanawiam się czy mogłabyś go dla mnie zrobić - powiedziałem z udawanym entuzjazmem. - Wierze w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Darling, co my tu robimy?! Zrobię ci garnitur, ale jak się stąd wydostaniemy! Applejack! - Rarity próbowała odciągnąć Rainbow od AJ. Tęczowa klacz próbowała kopać ją pomimo Rarci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Ranibow! Myślisz, że jesteś godna aby dołączyć do WOnderbolts?! Myślisz!? To się mylisz! Pokaż na co cię stać i zrób 20 pompek! TERAZ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Rainbow zmieniła się w smugę, padła na podłogę i się rozmazała. Po chwili podleciała do ciebie. - I co?! Teraz okey?! Tymczasem Twilight przygotowywała stare, zapomniane zaklęcie "ostrej tarczy". (tarcza, która po naładowaniu energią zmienia się w portal, z którego wylatują setki noży, działa tylko na stworzenie stojące naprzeciw kucyka rzucającego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 < ciekawe... > - Twilight, chcesz mnie zranić? - powiedziałem powoli podchodząc do niej. - Chcesz zranić mnie i twoje przyjaciółki? Na prawdę tego chcesz? Zawieść siebie, księżniczki, a nawet Spike'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Tarcza rozsypała się, a oczy Twilight wróciły. - S-spike? Gdzie on jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - U Zecory... mam nadzieję, lecz nie czas teraz na to. Musicie się opierać zaklęciu NMM jak długo tylko możecie... Proszę was... - powiedziałem podając każdej z nich element. Następnie schyliłem się do Applejack i zacząłem sprawdzać puls. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Ledwo żyła, straciła dużo krwi i potrzebowała natychmiastowej pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Cholera - powiedziałem klęcząc przy niej i robiąc sztuczne oddychanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Twilight połączyła z Rarity rogi i zaczęły zaklęcie leczące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Dziękuje... - odetchnąłem z ulgą mając nadzieję, że to jej pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Applejack drgnęła i powoli podniosła kopytko. - Moja głowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Serce mi waliło gdy powoli odzyskiwała przytomność. Pod wpływem impulsu do niej podbiegłem. - Nic ci nie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Sama nie wiem... Wszystko mnie boli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Dasz radę użyć swojego elementu? - powiedziałem podając jej go. - Proszę... to ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts