Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dużo lepiej. Zajmują się nimi najlepsi lekarze w Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - To dobrze... mam nadzieję, że nie narozrabiałem za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - W ogóle nie rozrabiałeś. Gdyby nie ty, byłybyśmy martwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Ta... Wszystko moją zasługą, a waszą nic - powiedziałem sarkastycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Przed twoim wejściem do pałacu, NMM już trzymała magiczne ostrze. Chciała nas zabić na miejscu, ale potem uznała, że lepiej będzie, jak my ciebie zabijemy. Potem była ciemność. Słyszałam tylko urywki zdań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Mhm... Tak czy siak uważam, że beze mnie byście sobie poradziły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Taa... Jako trupy byśmy sobie nie poradziły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Bardzo zabawne. Umiecie sobie poradzić co udowodniłyście wiele razy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Tylko, że w tamtej sytuacji byłyśmy ZUPEŁNIE bezradne. Trzymała nam noże na gardłach. Dosłownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Wy jesteście twarde, a mnie nie potrzebujecie. Możecie podziękować sobie, że w ogóle przyszedłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Przestań marudzić - powiedziała AJ. Gdyby nie Twi, by cię pocałowała. Zresztą, zrobiła to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Westchnąłem po czym odwzajemniłem go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Echem. - Twilight próbowała zwrócić na siebie uwagę - Wy... Długo jesteście razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Dzień, może dwa przed tym jak Nightmare zaatakowała nas - podsumowałem wszystkie minione dni w głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Twilight gapiła się na was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Coś nie tak? - popatrzyłem na Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Pytanie: Czemu nam nie powiedzieliście?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Odpowiedź: A czemu wyjechałaś do Canterlotu? - powiedziałem z lekką irytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Nie wyjechałam do Canterlot! NMM mnie stąd zabrała! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Jeden pies - rzuciłem od niechcenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Uspokójcie się! - AJ stanęła pomiędzy wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Uspokajasz nas, chodź tylko rozmawiamy... ciekawe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Twilight, mogę cię na słówko? - weszły do innego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Mhm... - powiedziałem do siebie. Nie pozostało mi nic innego jak czekać na dalszy rozwój wydarzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Kiedy wyszły, Twi była trochę skołowana, ale już nie zadawała pytań o was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts