Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Nie wiedziałem co powiedzieć, więc milczałem wpatrując się na zmianę w Twilight I Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Twi poszła na górę. AJ ruszyła do ciebie z uśmiechem. - To co, cukiereczku, idziemy do następnego elementu? Na tym przerwaliśmy ostatnio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Możemy, chodź znam już każdą - powiedziałem z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Też prawda. Jednak nie za bardzo. Do kogo najpierw? - zapytała Applejack kierując się do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 - Więc pomyślmy... Do Fluttershy najlepiej aby nie zbliżał się przez przynajmniej kilka dni, Rainbow Dash wolę sobie zostawić na koniec z oczywistych względów, więc wypadło na Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Dobra. - AJ wyszła i wskazała jeden z budynków. Miał trzy piętra i był dosyć duży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ruszyłem za nią. Nic innego, ani lepszego do roboty przecież nie miałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Tam mieszka Rarity. Butik Karuzela. - AJ weszła do środka. Była tam Rarity, pracująca przy maszynie do szycia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 - Witaj Rarity - powiedziałem gdy tylko wszedłem do środka u ją zobaczyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Witaj Snow. Mam coś dla ciebie. - Rarity zniknęła na zapleczu. - No i się zaczyna... - westchnęła AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 - Już chyba wiem o co chodzi - pomyślałem z irytacją. - Cholera... myślałem, iż nie wzięła tego na poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Rarity wróciła trzymając magią manekin. - Będzie na ciebie świetnie pasować - powiedziała patrząc na czarny garnitur na manekinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 - Ta... mam nadzieję, że będzie, chodź ja... wtedy żartowałem, lecz miło, iż zrobiłaś go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - Dalej, przymierz go. - przelewitowała manekin do przebieralni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - No niech ci będzie, lecz jak wyjdę to mogę prosić na słówko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - Oczywiście. W końcu zawdzięczam ci życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Kolejna zaczyna - pomyślałem z irytacją wchodząc do przebieralni i zacząłem zakładać garnitur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Pasował na ciebie idealnie, nie drapał i był miękki w dotyku. Wyglądałeś bardzo elegancko w czarnym garniturze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Miejmy już to za sobą - pomyślałem z irytacją wychodząc. Co jak co ale był całkiem wygodny. Mogłem się poczuć trochę bardziej... stylowo niż gdy byłem na swojej rodzinnej farmie jako zwykły robol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - Wyglądasz cudownie! - westchnęła Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Cóż... nie zaprzeczę - powiedziałem udawanym, wyluzowanym tonem dodając do tego jeszcze głupawy luzacki uśmieszek, który wyglądał dziwnie, lecz dobrze. Przez tą chwilę czułem, iż mogę mieć każdego kucyka, lecz przyznam się, iż trochę mi odbija, a poza tym mam swoją kochaną Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - To o czym chciałeś rozmawiać? - zapytała Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Tak na osobności... Mam do ciebie prywatną sprawę lub pytanie, lecz jak kto woli... - powiedziałem z lekkim krępowaniem, lecz nie wiem jak mam nazwać to uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - W cztery oczy? - zapytała Rarity. Jej róg rozświetlił się, a strój zniknął z ciebie. Pojawił się w kopytku Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - Tak... dokładnie w cztery oczy - odpowiedziałem znużonym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts