Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Dziękuje - powiedziałem odbierając i powoli odchodząc. Miałem zamiar iść do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Po chwili doszedłeś do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Otworzyłem drzwi, wszedłem po czym zamknąłem je i udałem się do spiżarni aby zostawić zakupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Po położeniu zakupów, dotarło do ciebie, że nie masz już pieniędzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Cóż będę musiał coś zarobić, lecz to jutro po tej całej imprezie - myśląc to westchnąłem i udałem się do łóżka. Byłem zmęczony dzisiejszym dniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Następnego dnia obudziły cię promienie słońca wdzierające się przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Wstałem rozciągając się przy tym i patrząc na słońce próbując określić godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Było około 9. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Wstałem i udałem do spiżarni, z której wziąłem jabłko i marchewkę po czym wróciłem na górę i zacząłem je jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Przez okno znowu widziałeś pracującą klacz. Przypomniałeś sobie o imprezie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 < Pamiętałem cały czas > Chwilę popatrzyłem na nią po czym wyszedłem z domku zamykając za sobą drzwi. Przydałoby się pomóc lub zarobić. więc podszedłem do klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Ona nawet cię nie zauważyła, tylko podeszła do kolejnego drzewa i je kopnęła. Jabłka spadły do koszów ustawionych pod nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Przepraszam. Mógłbym może pomóc? Mieszkam tu od niedawna, a chciałbym trochę poznać okoliczne kucyki - zapytałem po chwili próbując zwrócić uwagę klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Witaj! Mów mi Applejack. Jak ci na imię? - zapytała, potrząsając twoim kopytkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Jestem Snow Down i miło mi cię poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Cześć Snow. Mówiłeś, że chcesz popracować? Możesz pozanosić kosze do stodoły. Po monecie za kosz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Czemu nie. Praca to praca - uśmiechnąłem się do klaczy po czym udałem się po jeden z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Pod kilkoma drzewami leżały kosze po brzegi wypełnione jabłkami, a Applejack co chwila zrzucała nowe owoce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Jak długo to zajmie? O godzinie 16 niejaka Pinkie ma mi urządzić imprezę, lecz nie zbyt chce mi się iść - powiedziałem biorąc jeden z koszyków na grzbiet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Pinkie? Radzę ci zostać przynajmniej aż zjesz tort. Jeśli tego nie zrobisz, będzie biegać po Ponyville i cię szukać. Według niej, dopóki tort jest niezjedzony, przyjęcie jest dopiero zaczęte. - AJ zrzuciła kolejną partyjkę jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - A jeśli nie będę głodny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Wtedy zrobi jakiś napój. Byle z napisem z czekolady "Witaj w Ponyville". Wyobrażasz sobie sok jabłkowy z bitą śmietaną i czekoladą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 - Chyba bym się porzygał. W moich stronach twoje jabłka były rzadkością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 AJ zachichotała i zrzuciła kolejne jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 < Setny post > - To idę zanieść ten koszyk - powiedziałem ruszając w stronę stodoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts