Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 W stodole stało już kilka skrzynek i kilka koszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Położyłem kosz z jabłkami i udałem się po kolejny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 uciąć? Kolejny kosz zawierał zielone jabłka, które były bardzo duże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 < Jeśli możesz > Spróbowałem go podnieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Zaniosłeś kolejny kosz do stodoły. ****** Zbliżała się 16. AJ wręczyła ci sporych rozmiarów sakiewkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 - Dziękuje, iż mogłem pomóc - powiedziałem uśmiechając się i dysząc. - Ty też wybierasz się na to przyjęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Całe Ponyville się wybiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - To ja chyba zrezygnuje z tej imprezy. Cenię sobie spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Wtedy przyjdzie ci do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - To idziemy? Chce mieć już to za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Nie martw się, nie będzie AŻ tak źle. - ruszyła w stronę Kącika Kostki Cukru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Bardzo pocieszające - pomyślałem idąc za Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Kiedy otworzyliście drzwi, napadła na ciebie różowa klacz. - Dalej, wchodź! - krzyknęła i wciągnęła cię do dużego pomieszczenia wypełnionego stołami z przekąskami, serpentynami i kucykami. Pod sufitem latały balony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - Cholera, a mogłem dalej podróżować - pomyślałem z goryczą. Stałem w milczeniu próbując nie myśleć o niczym aby nie wiedzieć niczego co się wokół mnie wyprawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Zagadywały cię wszystkie kucyki. Każdy pytał cię o ulubione danie, imię lub coś dziwniejszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Starałem się ignorować większość pytań oraz próbowałeś odejść gdzieś na ubocze aby to wszystko przemyśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Zobaczyłeś samotny stolik kącie. Obok ciebie AJ i Twilight prowadziły pociąg (czy jak ten taniec). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -_-* Podszedłem do niego i usiadłem. Miałem nadzieję na chodź trochę spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Miałeś jakąś minutę spokoju, ale gdy minęła 60'ta sekunda, Pinkie wciągnła cię na stolik i zaczęła śpiewać (skrócone) Hyc o Podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Nie mam nastroju. Możesz mnie puścić? - odpowiedziałem z lekką irytacją próbując zeskoczyć ze stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Nagle rozległy się werble i do pomieszczenia wjechał ogromny tort jabłkowy. Zaburczało ci w brzuchu po pół-dniu pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 - Teraz muszę zjeść ten tort aby pójść w cholerę - pomyślałem zdenerwowany faktem bycia więzionym na własnej imprezie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Pinkie pokroiła tort. Nagle otworzyły się drzwi. - Przepraszam za spóźnienie! - krzyknął... Discord. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Nareszcie szansa na ucieczkę. Na pewno zrobi on zamieszanie i ucieknę - pomyślałem z ulgą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Na to się jednak nie zanosiło. Za Discordem przybiegły gry planszowe, a pokrojony tort rozleciał się do kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts