Wizio Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - No bez jaj - pomyślałem z irytacją. - Wielki pan chaosu jest dobry? - kontynuowałem myśl biorąc jeden kawałek tortu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Sztućce zaczęły tańczyć, a Pinkie wyrosły skrzydła. Podleciała pod sufit, a jej skrzydła rozsypały się w błyszczący pył. Powoli zaczęła opadać. Następnie zaczęła tańczyć z Discordem, śpiewając. ( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Postanowiłem zobaczyć na co jest zwrócona uwaga kucyków i czy nikt nie stoi przy drzwiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Wszystkie kucyki zaczęły tańczyć, a przed drzwiami stała tańcząca sosjerka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Pomimo to chciałem wyjść, więc udałem się w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Nagle poślizgnąłeś się na sosie rozlanym przez tańczące naczynie. Pinkie usłyszała huk i wciągnęła cie do tańca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Pinkie na prawdę nie mam ochoty na zabawę. Mogę już iść? Mam wiele rzeczy do zrobienia i są one dla mnie ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Nagle Pinkie spojrzała na ciebie, a jej buzia wygięła się w podkówkę. Jej włosy oklapły i Pinkie przestała tańczyć. Wyglądała, jakby miała się rozpłakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobrze, już dobrze zostanę jeszcze chwilę - powiedziałem od niechcenia widząc wygląd Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Pinkie natychmiast wróciła do poprzedniego stanu i coś szepnęła Discordowi z uśmiechem. Hybryda pstryknęła palcami i wszystkie ogiery prócz ciebie otrzymały sukienki, a klacze, męskie garnitury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Dlaczego się na to zgodziłem - zapytałem sam siebie w myślach przyglądając się gościom. - Jaki ja jestem głupi - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Nikt nie zwracał uwagi na strój, wszyscy świetnie się bawili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Jestem ciekaw czy w to miast jest dla chorych psychicznie - pomyślałem spoglądając na Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Pinkie wciąż tańczyła. Podeszła do ciebie Twilight. - Jak się bawisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Nie za dobrze. Nie lubię za bardzo imprez ale jakbym wyszedł to złamałbym Pinkie serce, więc muszę tu zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Nie tylko tobie nie podoba się imprezka z Discordem... - Pokazała sufit. Pod nim latała niebieska pegazica o tęczowej grzywie i odganiała od siebie latający garnitur i kilka talerzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Nie chodzi mi o niego, chodź nie wiem dlaczego Celestia pozwoliła mu tu przyjść. Ogólnie wolę sobie usiąść na kanapie i poczytać niż szaleć na dziwnej imprezie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Twilight uśmiechnęła się. - To tak jak ja. Jednak, kiedy nauczysz się mphmf... - ostatnie słowo zostało zagłuszone przez tańczące sztućce, które zaczęły robić za orkiestrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Podszedłem bliżej Twilight. - Wiem, że to głupie ale mogę cię prosić abyś mnie stąd wyteleportowała? - powiedziałem szepcząc jej do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobra, powiem Pinkie, że się źle poczułeś. - po chwili stałeś na zewnątrz, przed zamkniętymi drzwiami Kącika Kostki Cukru. Miałeś osmaloną sierść w kilku miejscach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Dziękuje! - krzyknąłem w duchu biegnąc w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Po chwili dotarłeś do domu. Przed drzwiami leżało zaproszenie na przyjęcie napisane rano przez Pinkie i zaadresowane do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Podniosłem je z ziemi i wszedłem do środka. Miałem nadzieję się umyć po tym wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 W łazience była wanna, umywalka, szafka i apteczka. Nad kranem wisiało lustro. W otwartej szafce zauważyłeś nowiutką perfumę DKNY (tzw. "Zielone Jabłuszko" ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Zignorowałem perfumy i postanowiłem się wykąpać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts