Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Czy mogę do niej iść? Nie chcę się narzucać ani nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Oczywiście, że możesz! Od wczoraj, cały czas piecze babeczki. Jeśli jej przeszkodzisz, to może o nich zapomni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - A czy o to właśnie nie chodzi w cukierni? - zapytałem z uśmiechem wchodzą do po schodach do góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Tyle, że my nie mamy ani braku, ani zamówienia na takie ilości babeczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Rozumiem - rzuciłem idąc do pokoju Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 W środku każdą wolną przestrzeń zajmowały babeczki. Pinkie co chila mieszała w ogromnej misce, wkładała lub wyjmowała coś z piekarnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Zapukałem w drzwi. - Pinkie wszystko dobrze? Nie chciałem cię wczoraj urazić ale źle się poczułem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Pinkie odwróciła się. Miała wory pod oczami. - Cześć Snow! Robię ci babeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Podszedłem bliżej Pinkie i usiadłem obok. - Pinkie jest dobrze. Nie musisz robić tych wszystkich babeczek. Do końca życia ich nie zjem bo jest ich za dużo. Tak poza tym chciałem cię przeprosić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Och, głuptasku! Niektóre z tych są złe lub czegoś w nich zapomniałam... Za co przeprosić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Nie chciałem cię urazić wychodząc z przyjęcia. Ja po prostu nie jestem rozrywkowym kucykiem i lubię trochę spokoju. Mam nadzieję, że nie jesteś zła ani smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Przecież się źle poczułeś, czemu miałabym być zła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Twoja ostatnia reakcja na to jak chciałem wyjść. Szkoda mi się ciebie zrobiło - powiedziałem obejmując ją kopytkiem. - Dziękuje za przyjęcie. Nikt jeszcze mnie tak nie powitał - po tych słowach uśmiechnąłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Spoko, loko, wpoko, przyjęcia to moja specjalność! - pokazała ci trzy baloniki widniejące na jej boku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - W to nie wątpię - odpowiedziałem z uśmiechem. - To jak może koniec na dziś tych babeczek? Może przejdziemy się lub chwilę odpoczniesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobrze! - uśmiechnęła się i wyłączyła piekarnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Może chcesz zobaczyć mój skromny domek? - zapytałem wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobra! - uśmiechnęła się i kicając ruszyła na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Klacze - powiedziałem do siebie przewracając oczami i udałem się do wyjścia z budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Pinkie w podskokach wyszła z budynku, rzucając szybkie "pa" klaczy przy ladzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Do widzenia - powiedziałem do klaczy po czym wyszedłem do Pinkie. - Aż tak się cieszysz z tego wyjścia? - zapytałem podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Głuptasku, ja zawsze tak chodzę w odwiedziny do przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - To miło. Mam nadzieję, że OD CZASU DO CZASU mnie odwiedziesz. - powiedziałem z uśmiechem kierując się w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Oki, doki, loki! - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Teraz już bez słowa udałem się do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts