Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Po chwili dotarliście na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - No to jesteśmy - powiedziałem z uśmieszkiem otwierają drzwi i czekając aż Pinkie wejdzie. Co jak co ale kultura musi być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Pinkie nie weszła, tylko wkicała do środka. - Łał, jak tu ładnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Dziękuje - powiedziałem zamykając drzwi. - Napijesz się czegoś lub jesteś głodna -powiedziałem podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Nie trzeba, najadłam się wadliwych babeczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - To usiądź na kanapie - powiedziałem robiąc to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobra! - Pinkie, uśmiechając się, usiadła na wskazanym meblu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - To jak ci się tu mieszka? Myślę, czy nie zostać tu na stałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - W Ponyville zawsze się coś dzieje! To NMM chciała zrobić wieczną noc, to Discord chciał tu zrobić światową stolicę chaosu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - To są bardziej powody abym uciekał stąd póki jeszcze mogę - powiedziałem z uśmiechem. - A coś bardziej zachęcającego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Jest tu dużo kucyków, z którymi mógłbyś się zaprzyjaźnić, księżniczka często nas odwiedza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Cóż jestem bardziej kucykiem, który lubi sobie popracować. Pochodzę z kryształowych gór, gdzie prowadziłem farmę białych jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Kryształowe góry? Jak tam jest? Zimno, czy ciepło? Jakie są te białe jabłka? Słodkie, czy kwaśne? A może gorzkie? Czy smakują jak poduszka? Albo papier? (tu wstaw jeszcze milion pytań) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Są słodko-kwaśne, a w kryształowych górach znajduje się kryształowe królestwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Wiem, wiem głuptasku, jeżdżę tam z przyjaciółkami w odwiedziny do księżniczki Cadence i jej męża, który jest bratem Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - To macie pewnie fajną zabawę. Ja zawsze byłem raczej samotny i pracowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - To smutne... Wiesz, że kiedyś AppleJack tak udawała, że obrzydły jej jabłka, że się zatrudniła w sadzie wiśniowym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Czyli sugerujesz, że mam się zatrudnić u Applejack? Cóż to nie są białe jabłka ale może przynajmniej pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Jeśli chcesz się zatrudnić u AJ to jest pewien problem. Ona nie lubi, gdy jej ktoś pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Cóż wczoraj przed imprezą z wielką chęcią się zgodziła abym jej pomagał. To dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Pomagał, ale przy noszeniu koszy. Zazwyczaj pomaga jej Big Macintosh, ale wyjechał. Ona nawet jego pracę przyjmuje z kwaśną miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Skąd wiesz, że pomagałem jej przy noszeniu koszy? A mniejsza o to. Zawszę wolę się zapytać czy mogę pomóc. Chciałbym pobyć trochę z nią i poznać ją co nie co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - A czeeemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Chyba nie zrozumiesz - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Postaram się zrozumieć. (romansik?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts