Decaded Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Temat ten służy do zgłaszania błędów dotyczących radia. Jeżeli takowy zaobserwowałeś/aś, prosimy go tutaj zamieścić. Pamiętaj: Im więcej szczegółów zostanie podane, tym szybciej zostanie on wyeliminowany. (W przypadku zgłaszania błędów nadawania podczas "audycji" SweetieBot, mile widziany jest tytuł piosenki i/lub [w miarę] dokładna godzina zaobserwowania problemu) Pozdrawiam: Technik Radia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Nie działa żaden link z serii Słuchaj w Winamp / etc. Otwiera się nowa zakładka i wyskakuje "Błąd połączenia z serwerem". Nie sądzę żeby w tym akurat przypadku miało to znaczenie, ale tak: Godzina 23:53, Andy Feeling - Ponytroll (śmieszna nuta w sumie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Nie wiem czy tak jest u innych ale nie działa mi radio. W screamer radio i tu w MLPPolska tu i tu pisze że "w tej chwili nie nadajemy". Normalnie to bym nic nie zgłaszał ale to trwa jusz drugi dzień!!!! A i jeszcze jedno z komputera korzystam ok 18:00-22:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Nie wiem czy tak jest u innych ale nie działa mi radio. W screamer radio i tu w MLPPolska tu i tu pisze że "w tej chwili nie nadajemy". Normalnie to bym nic nie zgłaszał ale to trwa jusz drugi dzień!!!! A i jeszcze jedno z komputera korzystam ok 18:00-22:00. To nie jest błąd. Autopilot, który nadawał wcześniej, został wyłączony. Przerwa potrwa jeszcze kilka dni, potem wracamy z nadawaniem dwudziestoczterogodzinnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Dobrze wiedziec bo myślałem że mam jakąś awarie połączenia czy coś (takie żeczy bez przerwy mi się zdarzają) i THX za szybką odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Hmmmm... dziwny problem. A mianowicie, używam programu screamer radio. Od 3 dni nie działa nawet wklejałem od nowa link i nic ale na forum radio działa. Co robic??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Zmieniamy host, dlatego nie możesz się połączyć przez program. Tymczasowo podaj adres "s2.slotex.pl" (port ten sam). Gdy migracja się zakończy, wszystko wróci do normy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Nie działa link do pobrania aplikacji na androida Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Naprawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Nie działa strona do słuchania w Windows Media Player przerzuca na stronę na której jest tylko biały ekran i nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 To nie jest strona, tylko bezpośredni link do pobrania pliku. Sprawdziłem przed chwilą - SOA#1 (U mnie działa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Przepraszam, nie mogę doszukać się gdzie macie linki do różnych programów np do winampa. Jak klikam "Klik" na głównej to nie działa a od dłuższego czasu chciałbym was posłuchać bo mi się Zetka znudziła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Pogadam z technicznym aby to ogarnąć, dzięki za info. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 A proszę bardzo a raczej ja dziękuję, radia chciałem słuchać jeszcze przed nowym stylem forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GWK30 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Radio działa czy jest wyłączone, ponieważ kiedy daję ''klik'' to strona nie chce się załadować, a strona internetowa jest w budowie. Teraz nie wiem gdzie mogę słuchać waszego radia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Radio jest wyłączone na tą chwilę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Kiedy będzie ponownie włączone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulaj Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Czemu nie działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 apka na androida nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 apka na androida nie działa Działa, tylko że chwilowo radio jest z nieznanych powodów wyłączone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie działa, u mnie się nie chce nawet zainstalować z powodu "źle skompresowanych pakietów" czy jakoś tak. Android 2.1, SE Xperia X8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Odpowiedź ostateczna na wszystkie błędy: Radio nie działa, bo go NIE MA i prawdopodobnie nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Już ci się znudziło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Radio nie działa, bo go NIE MA i prawdopodobnie nie będzie. Podobno ma być z powrotem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Mam nadzieję, że jednak będzie. Bardzo lubiłem czasem go sobie posłuchać :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts