Decaded Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Temat ten służy do zgłaszania błędów dotyczących radia. Jeżeli takowy zaobserwowałeś/aś, prosimy go tutaj zamieścić. Pamiętaj: Im więcej szczegółów zostanie podane, tym szybciej zostanie on wyeliminowany. (W przypadku zgłaszania błędów nadawania podczas "audycji" SweetieBot, mile widziany jest tytuł piosenki i/lub [w miarę] dokładna godzina zaobserwowania problemu) Pozdrawiam: Technik Radia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezik Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Nie działa żaden link z serii Słuchaj w Winamp / etc. Otwiera się nowa zakładka i wyskakuje "Błąd połączenia z serwerem". Nie sądzę żeby w tym akurat przypadku miało to znaczenie, ale tak: Godzina 23:53, Andy Feeling - Ponytroll (śmieszna nuta w sumie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron_Ilyushin Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Nie wiem czy tak jest u innych ale nie działa mi radio. W screamer radio i tu w MLPPolska tu i tu pisze że "w tej chwili nie nadajemy". Normalnie to bym nic nie zgłaszał ale to trwa jusz drugi dzień!!!! A i jeszcze jedno z komputera korzystam ok 18:00-22:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Nie wiem czy tak jest u innych ale nie działa mi radio. W screamer radio i tu w MLPPolska tu i tu pisze że "w tej chwili nie nadajemy". Normalnie to bym nic nie zgłaszał ale to trwa jusz drugi dzień!!!! A i jeszcze jedno z komputera korzystam ok 18:00-22:00. To nie jest błąd. Autopilot, który nadawał wcześniej, został wyłączony. Przerwa potrwa jeszcze kilka dni, potem wracamy z nadawaniem dwudziestoczterogodzinnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron_Ilyushin Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Dobrze wiedziec bo myślałem że mam jakąś awarie połączenia czy coś (takie żeczy bez przerwy mi się zdarzają) i THX za szybką odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron_Ilyushin Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Hmmmm... dziwny problem. A mianowicie, używam programu screamer radio. Od 3 dni nie działa nawet wklejałem od nowa link i nic ale na forum radio działa. Co robic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Zmieniamy host, dlatego nie możesz się połączyć przez program. Tymczasowo podaj adres "s2.slotex.pl" (port ten sam). Gdy migracja się zakończy, wszystko wróci do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skysplit Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Nie działa link do pobrania aplikacji na androida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 Naprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaithFire Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Nie działa strona do słuchania w Windows Media Player przerzuca na stronę na której jest tylko biały ekran i nic więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 To nie jest strona, tylko bezpośredni link do pobrania pliku. Sprawdziłem przed chwilą - SOA#1 (U mnie działa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nawias Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Przepraszam, nie mogę doszukać się gdzie macie linki do różnych programów np do winampa. Jak klikam "Klik" na głównej to nie działa a od dłuższego czasu chciałbym was posłuchać bo mi się Zetka znudziła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hayate Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Pogadam z technicznym aby to ogarnąć, dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nawias Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 A proszę bardzo a raczej ja dziękuję, radia chciałem słuchać jeszcze przed nowym stylem forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
GWK30 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Radio działa czy jest wyłączone, ponieważ kiedy daję ''klik'' to strona nie chce się załadować, a strona internetowa jest w budowie. Teraz nie wiem gdzie mogę słuchać waszego radia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hayate Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Radio jest wyłączone na tą chwilę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaveness Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Kiedy będzie ponownie włączone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gulaj Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Czemu nie działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reguś Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 apka na androida nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdanorPL Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 apka na androida nie działa Działa, tylko że chwilowo radio jest z nieznanych powodów wyłączone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nawias Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Nie działa, u mnie się nie chce nawet zainstalować z powodu "źle skompresowanych pakietów" czy jakoś tak. Android 2.1, SE Xperia X8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted May 8, 2013 Author Share Posted May 8, 2013 Odpowiedź ostateczna na wszystkie błędy: Radio nie działa, bo go NIE MA i prawdopodobnie nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Już ci się znudziło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Radio nie działa, bo go NIE MA i prawdopodobnie nie będzie. Podobno ma być z powrotem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinkeyDie Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Mam nadzieję, że jednak będzie. Bardzo lubiłem czasem go sobie posłuchać :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts