Posealor zwany Pose Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Emm... No... Tak, ale... Wiesz... Babeczki... Umm... No... Nie wytrzymają długo... A poczytać mogą... Później, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - N-No tak ale... można je włożyć do lodówki. A-albo po pr-porostu iść im z-zanieść. Zr-Zrobisz j-jak uważasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 (Marina i Fluttershy rozmawiają, a w międzyczasie Pinkie zjadła wszystkie babeczki. ) Zastanowiłam się chwilkę. - Umm... Zanieść to chyba... Dobry pomysł... Tak myślę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 < A wiesz, że to całkiem możliwe? > - No Marino zabierz te babeczki bo zaraz zjem wszystkie - powiedziała Pinkie pie z uśmiechem, mając na twarzy okruszki od babeczek. Zostało ich około 5, a było 10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Umm... Dobrze... Magią podniosłam trzy babeczki, po czym ruszyłam z nimi na górę. Po chwili zapukałam kopytkiem w drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Proszę - usłyszałaś głos Twilight, który był nie za dobrze słyszalny przez zamknięte drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Otworzyłam drzwi i powoli weszłam do środka. - Umm... Przyniosłam babeczki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Były tam tylko Raity oraz Twilight, które podniosły swój wzrok znad książki i spojrzały na ciebie. - Połóż je na biurku jak możesz. Potem sobie zjemy - odpowiedziała Twilight z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - No... Dobrze. Postawiłam babeczki na stoliku, po czym szybko wyszłam i skierowałam się do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 W twoim pokoju, na łóżku leżała Applejack, która wpatrywała się w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Widząc przyjaciółkę natychmiast zatrzymałam się zdziwiona. - Applejack? Co ty tutaj... Robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Applejack uniosła głowę i spojrzała na ciebie. - Nie chciałam przeszkadzać Twilight i Rarity w czytaniu, więc pomyślałam, iż sobie tutaj polerze. Mam nadzieję, iż to nie problem dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Och... Nie... Oczywiście, że nie... Po prostu... Trochę mnie zaskoczyłaś... Umm... Wystarczy miejsca dla mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Oczywiście - powiedziała z uśmiechem trochę się przesuwając. - Do twarzy ci w moim kapeluszu partnerko - dodała puszczając ci oczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Zachichotałam i położyłam się obok niej. - Wiesz... Jest taki wygodny, że prawie o nim zapomniałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Mhm - powiedziała z uśmiechem Applejack odwracając się w twoją stronę i patrząc na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Też się uśmiechnęłam, a po chwili lekko się do niej przytuliłam. - Mmm... Trochę... Ciężki dzień dziś był... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Applejack objęła cię kopytkiem i zaczęła delikatnie głaskać cię po grzywie. - Ciesze się, że tu jesteś... - powiedziała cicho z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Zamruczałam cicho z zadowoleniem. - Tak... Ja też się cieszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - To... jak tam ty i Twilight? - zapytała po chwili milczenia, nie zaprzestając delikatnego i czułego głaskania ciebie po grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Ja... Nie wiem... Jeszcze z nią nie rozmawiałam, ciągle siedzi z Rarity, a nie chcę im przeszkadzać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - No to... musisz z nią porozmawiać w końcu - uśmiechnęła się pocieszająco po czym pocałowała cie w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Nie wiem... One wciąż tam siedzą... Może... Jutro z nią porozmawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - To też jest myśl - uśmiechnęła się puszczając oczko. - A teraz naciesz się moim kapeluszem, gdyż za wiele czasu ci jeszcze nie zostało - powiedziała wskazując na zegar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Nawet nie spojrzałam na zegar, tylko przytuliłam ją mocno. - Dziękuję... Za wszystko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts