Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Kiedy skończyłam jeść, wciąż siedziałam przy stole. Spojrzałam w okno i zapragnęłam wyjść na zewnątrz, jednak w moim stanie nie był to najlepszy pomysł. Postanowiłam poczekać tutaj na kogoś, szczelniej otulając się kołdrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Po jakimś czasie mogłeś usłyszeć ciche schodzenie po schodach. Było to ledwie słyszalne stawianie kroków, więc mogło wskazywać to na tylko jedną osobę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Siedziałam dalej w miejscu. Zarzuciłam tylko kołdrę na głowę, poza tym nie ruszałam się. Czekałam aż wejdzie do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Po chwili do kuchni weszła Fluttershy. Omal nie dostała zawału gdy zobaczyła się, całą okrytą kołdrą. - M-Marina? Cz-Czy to ty? - zapytała przestraszonym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Odsłoniłam na chwilę twarz. - Tak... Nie najlepiej się czuję... Przepraszam, że cię wystraszyłam... Ponownie ukryłam głowę pod kołdrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Oj... n-nic się nie stało M-Marino. W-Wypadki się zdarzają, a-ale ty na prawdę n-nie wyglądasz dobrze... M-Może idź się połóż i odpocznij, a j-ja zrobię ci h-herbatkę... C-Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Umm... Skoro tak mówisz... Tak, chyba to zrobię... Ale poczekam na herbatę, a później pójdę... Dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - D-Dobrze - powiedziała z uśmiechem, a następnie zabrała się za robienie herbaty. Fluttershy wszystko ostrożnie dobierała tak aby napój dla ciebie był idealny i wpasowany. Już po chwili kubek gorącej herbaty stał przed tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dziękuję, Fluttershy... Wpatrywałam się w parującą herbatę, czekając aż wystygnie. Nie chciałam się poparzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - T-To nie p-problem - powiedziała, a następnie usiadła na krześle obok. - C-Co ci się w ogóle s-stało, iż jesteś c-chora? - zapytała lekko zmartwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Szczelniej otuliłam się kołdrą. - Umm... N-nic takiego... Tylko... Za długo siedziałam w wodzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ale... musisz się n-natychmiast położyć... S-Siedząc tu n-nie poprawisz swojej sytuacji - powiedziała lekko zmartwiona, zasłaniając usta kopytkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - No dobrze... Tylko wypiję herbatę... Wzięłam szklankę i zaczęłam powoli pić małymi łyczkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Na twoje nieszczęście wzięłaś za duży łyk i poparzyłaś sobie język. Czujesz dziwne uczucie jakby ci puchł, lecz tak na prawdę jest normalnej wielkości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Sapnęłam i szybko odstawiłam szklankę. Czułam jak w moich oczach pojawiają się łzy. Naciągnęłam kołdrę mocniej na głowę, próbując to ukryć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Ojej... - powiedziała Fluttershy, która uważnie widziała wszystko, co się stało. - N-Nic ci się nie s-stało? - zapytała po chwili, a następnie wstała z krzesła i podeszła. - P-Pokaż... zobaczę cz-czy to nie jest groźne... - nakazała, lecz to bardziej brzmiało jak sugestia. - O-Oczywiście jeśli p-pozwolisz... - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Pokręciłam głową, nie odkrywając kołdry. - Nie... Nic mi nie jest... Choć sama tego nie zauważałam, to wiedziałam, że mówię niewyraźnie i nie miałam pewności czy Fluttershy mnie zrozumiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - N-Nie jestem p-pewna co p-powiedziałaś, l-lecz wydaje mi s-się, że wyraziłaś z-zgodę - powiedziała niepewnym głosem, a następnie spróbowała powoli odwinąć z ciebie kołdrę, w którą byłaś zawinięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Mocniej naciągnęłam kołdrę, nie pozwalając jej zdjąć. Po chwili jednak zmieniłam zdanie i sama odkryłam głowę. Jednocześnie otworzyłam pyszczek i pokazałam język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Fluttershy chwilę się na niego patrzyła, a następnie oddaliła się do kranu w kuchni. Odkręciła wodę i prawdopodobnie umyła swoje przednie kopytka, aby nie nabrudzić ci w buzi. Po chwili wróciła, a następnie delikatnie dotknęła swoim kopytkiem twojego języka, co skutkowało lekkim pieczeniem, które połączyło się ze swędzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Sapnęłam cicho i schowałam język. Następnie ponownie zakryłam głowę kołdrą. Magią chwyciłam szklankę, zamierzając dopić herbatę później i bez słowa ruszyłam do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Fluttershy po chwili niepewności powoli podążyła za tobą. Stawiała swoje kroki cicho oraz pewnie tak, aby nie fałszować twojego rytmu kroków, jak i nie przeszkadzać tobie zbytnio. Ty jednak udałaś się również wolnym krokiem do swojego pokoju. Powoli weszłaś po schodach, a następnie przeszłaś przez korytarz i weszłaś do swojego pokoju. Zastałaś go takiego jakiego go zostawiłaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Najpierw podeszłam do biurka i ustawiłam na nim szklankę, przy okazji wyglądając przez okno. Po chwili odwróciłam się i podeszłam do łóżka, po czym położyłam się na nim, otulając się całkowicie kołdrą. Dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że nie wiem nawet, czy Fluttershy weszła za mną do pokoju. Wstrzymałam oddech i uniosłam uszy, nasłuchując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Mogłaś usłyszeć ciche kroki, które stawały się głośniejsze, lecz i tak były ledwo słyszalne. Po kolejnej chwili drzwi do twojej sypialni powoli się otworzyły, a stała w nich nikt inny, niż Fluttershy. - Em... Cz-Czy mogę w-wejść? - zapytała niepewnie, a następnie spuściła swój wzrok z ciebie na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Odsłoniłam głowę, żeby spojrzeć na przyjaciółkę. Kiwnęłam potakująco głową, ale dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że na mnie nie patrzy. - Tak... Wejdź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts