Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Umm... Poczekajcie na mnie, dziewczyny. Muszę na chwilę wyjść... Miałam nadzieję, że Applejack nigdzie się nie ruszyła i że będzie bardziej chętna do rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Tak jak pomyślałaś Applejack tam siedziała. Prawię od razu cię zauważyła i podeszła do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Applejack, powiesz mi o co chodzi? Martwię się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Applejack popatrzyła w niebo po czym pocałowała cię w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Przez ułamek sekundy byłam zaskoczona, ale szybko odwzajemniłam pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Applejack mocno cie przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Też ją przytuliłam, nie przerywając pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Ta bez słowa razem z tobą upadła na ziemię. Teraz tkwiąc w pocałunku leżałyście na miękkiej trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Przekręciłam się na grzbiet, ciągnącą Applejack za sobą tak, że leżała na moim brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Nie przerywając pocałunku zdjęła swój kapelusz i położyła obok ciebie po czym jeszcze bardziej się do ciebie przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Objęłam ją mocno wszystkimi czterema kopytami, a po chwili niepewnie wsunęłam język do jej pyszczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Applejack była zdezorientowana, lecz szybko odwzajemniła twój gest tym samym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Wciąż całując zaczęłam głaskać jej grzywę. (Mój 2000 post dedykuję własnemu niezdarstwu. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 < Congratulation > PO jakimś czasie Applejack przerwałą pocałunek i popatrzyła ci się głęboko w oczy. - Kocham cię - powiedziała z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Zrobiłam lekko zdziwioną minę. - Och... Ja... Umm... Nie p-przeszkadza ci, że jestem... Klaczą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Nie - powiedziała z lekkim uśmiechem. - Nawet jak byłaś kiedyś... ogierem... To i tak jesteś teraz moją kochaną klaczą, którą kocham - uśmiech się powiększył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Uśmiechnęłam się niepewnie, a po chwili odezwałam się cicho. - Może wrócimy już? Rarity i Fluttershy przyszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Właściwie... to ja tu jestem - powiedziała Rarity z mieszaniną radości i oraz zdziwienia. - Ale wy słodko wyglądacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Spojrzałam na nią lekko wystraszona, puszczając Applejack. - R-Rarity? C-co ty tu robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Chciałam się zapytać, czy gdzie mogę położyć moje rzeczy, ale chyba wam przeszkodziłam - uśmiechnęła się przepraszająco. Applejack siedziała teraz z rumieńcem i milczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Czułam, że też się rumienię. - Och... Ja... My... A-ależ skąd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Spokojnie - powiedziała z większą pewnością. - Ta tajemnica, jeśli to tajemnica będzie u mnie bezpieczna i daje wam słowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Ja... Umm... D-dziękuję... Może... W-wracajmy już? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Wracajcie, a ja tu jeszcze chwilę posiedzę - powiedziała Applejack zakładając kapelusz i siadając pod samotnym drzewem na tym wzgórzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Przez chwilę patrzyłam smutno na Applejack, po czym skierowałam się w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts