Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Rarity szła obok ciebie, a gdy odeszłyście kawałek zaczęła rozmowę. - Widzie, że siebie lubicie - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Umm... T-tak... Można tak... P-powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Czyli obie odwzajemniacie sobie to uczucie zwane Miłością? - zapytała rozmarzonym głosem patrząc na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Umm... Ja... N-nie wiem... Bo... Eee... Ale obiecaj, że nikomu nie powiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Oczywiście, że nie powiem. W sprawach sercowych liczy się dyskrecja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Więc... Umm... J-jest jeszcze... - zniżyłam głos do szeptu. - Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Czyli... one dwie cię kochają, a ty sama nie wiesz co masz zrobić tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Kiwnęłam lekko głową. - No... W-właściwie to... Tak... Coś takiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - A może... - zastanowiła się chwilę. - Która zrobiła dla ciebie więcej? Uważasz, że która z tych dwóch klaczy jest dla ciebie lepsza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - No właśnie... Nie wiem... Nie umiem wybrać, bo wiem, że niezależnie od tego co zrobię, druga poczuje się skrzywdzona... Nie chcę zniszczyć ich przyjaźni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Nikt nie mówił, że wybory dotyczące miłości są łatwe - powiedziała już poważniej. - Ja ci mogę dać rade. Wybierz jedną, a drugiej powiedz o swoim wyborze. To będzie najlepszy sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Ale... Ja nie wiem którą wybrać... Ja... Obie lubię... Ale nie wiem którą bardziej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Spędź z każdą trochę czasu i wtedy się przekonasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Ja... Umm... Tak, masz rację... Tak właśnie zrobię. Dziękuję ci. Przystanęłam i przytuliłam ją mocno. - Jesteś prawdziwą przyjaciółką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Nie ma sprawy kochana. Od tego właśnie jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Puściłam ją i spojrzałam za siebie. - Umm... Tylko... Martwię się trochę o Applejack... Ona... Widziała Twilight i mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Ale jednak się z nią całowałaś co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - No... Tak. Nie wiedziałam co jeszcze dodać, więc milczałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - To kochana... skoro już tu jesteś to biegnij do Applejack i spędź z nią jeszcze trochę czasu - powiedziała potykając ci kopytkiem budzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Tak myślisz? A może lepiej... Dać jej jeszcze trochę czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - To już twoja decyzja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Wiesz... Podejmowanie decyzji nie jest moją mocną stroną... Ech... Jaka ja jestem... Urwałam w połowie zdania. Po chwili odwróciłam się i pogalopowałam z powrotem do Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Powodzenia - powiedziała Rarity idąc w stronę domu. Ty jednak wróciłaś do Applejack, która powitała cię serdecznym uśmiechem. - Przyszłaś kontynuować? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Niemal rzuciłam się na Applejack, przewracając ją i pocałowałam namiętnie, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Ona z namiętnością odwzajemniła pocałunek, nałożyła ci na głowę swój kapelusz i mocno cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts