Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Po chwili przerwałam pocałunek. - Applejack... Muszę ci coś powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Tak? - zapytała wpatrując się w twoje oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Zeszłam z niej i usiadłam obok, patrząc w inną stronę. - Ja... Umm... Kocham cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Ona tylko się uśmiechnęła i bardzo mocno przytuliła nic nie mówiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Ale... To nie wszystko... Ja... Kocham też Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 < DAM DAM DAM > Wypuściła cię powoli z uścisku i popatrzyła ci w oczy. - Rozumiem. My ciebie kochamy, a ty nie chcesz wybierać - powiedziała z uśmiechem. - To miłe, że nie chcesz ranić żadnej z nas i doceniam to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Nie wiedziałam co powiedzieć i tylko uśmiechnęłam się niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Jesteś dobrą przyjaciółką - powiedziała z uśmiechem po czym cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Odwzajemniłam pocałunek i mocno ją przytuliłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Odwzajemniła uścisk po czym przechyliła się i usiadła na tobie patrząc ci prosto w oczy, raz po raz zerkając na kapelusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Umm... O czym myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - O niczym... Tak po prostu lubię patrzeć w twoje oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Uśmiechnęłam się szeroko. - Podobają ci się moje... Oczy? To takie słodkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Ano - uśmiechnęła się. - Są piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Twoje również... Nigdy nie widziałam tak ślicznych oczu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Applejack zarumieniła się po czym przybliżyła buzię dotykając twojego nosa swoim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Zaczęłam pocierać jej nosek, mrucząc z zadowoleniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Applejack nie wiedziała co ma robić, więc uśmiechnęła się i tkwiła w tej samej pozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Zachichotałam cicho, a po chwili ponownie ją pocałowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Applejack z radością odwzajemniła. *** Byłyście tam dobre pół godziny. Siedziałyście, leżałyście, przytulałyście się no i całowałyście, lecz była pora wracać do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Z pewną niechęcią przerwałam pocałunek i spojrzałam w oczy Applejack. - Wiesz... Chyba... Powinnyśmy już wracać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Też tak myślę... - powiedziała wstając. <4000 post! > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 (Dostajesz srebrny medal spamera. Gratuluję. ) Również wstałam i dałam jej lekkiego całusa w policzek. - Później będziemy kontynuować. Hi hi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 < Dziękuje > - No dobrze - odwdzięczyła się tym samym. - Kapelusz oddasz mi jutro. Niech to będzie mały prezent - powiedziała poprawiając ci go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Dziękuję... Szkoda, że ja nie mam prezentu dla ciebie... Ruszyłam powoli w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts