Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Nic się nie stało cukiereczku - powiedziała z uśmiechem ruszając za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Mam pomysł... Ścigajmy się do domu! Nie czekając na odpowiedź zaczęłam biec galopem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Applejack tylko prychnęła po czym zaczęła biec. Już po chwili cię wyprzedziła i wysuwała się coraz bardziej na prowadzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Przyśpieszyłam jak tylko mogłam, ale wiedziałam, że i tak jej nie dogonię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 No i miałaś rację. Applejack już od dłuższego czasu oczekiwała przed drzwiami. - Nie tak źle - powiedziała gdy przybiegłaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Zatrzymałam się przed nią zdyszana, a po chwili oparłam się o nią całym ciężarem. - Wiesz... Ja... Nieczęsto... Biegam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Rozumiem - uśmiecha się. - Ale nie ma sprawy. Nie każdy to lubi - powiedziała wchodząc do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Wciąż głośno dysząc weszłam razem z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 W środku mogłyście zauważyć Fluttershy, która rozmawia razem z Pinkie w salonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Chwilę zajęło mi uspokojenie oddechu, po czym z zaciekawieniem stanęłam w wejściu do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Rozmawiały o minionym dniu i głównie o zwierzaczkach Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Po kilku chwilach wróciłam do Applejack. - Umm... Posłuchaj... Idę porozmawiać z Twilight. Chcesz... Pójść ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Nie dzięki. Chyba teraz wasza kolej aby pobyć same. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - No... Dobrze... Skoro tak uważasz... Ruszyłam w stronę pokoju, w którym była wcześniej Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Gdy weszłaś do pokoju zauważyłeś Rarity i Twilight, które leżą obok siebie czytając tą samą książkę. - Cóż ja bym tak nie postąpiła, lecz i tak książka jest pełna uczuć - powiedziała Rarity poprawiając grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Zatrzymałam się widząc, że Twilight ma gościa, a po chwili cicho się wycofałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Klacze nawet cię nie zauważyły, gdyż były zajęte czytaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Wróciłam na dół, nie bardzo wiedząc co ze sobą zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Zeszłaś na dół. Applejack robiła coś w kuchni, a Pinkie z Fluttershy dalej rozmawiały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Nie chcąc przeszkadzać w rozmowie, weszłam do kuchni i bez słowa usiadłam przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Coś nie tak? - zapytała Applejack wyjmując babeczki Pinkie z piekarnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Nie, w porządku... Po prostu... Rarity u niej jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - I... one... całują się? - zapytała odwracając się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Umm... N-nie... Chyba nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - A co dokładnie widziałaś cukiereczku? - zapytała nie spuszczając z ciebie wzroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts