Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Może... zjemy babeczki, które się pieką! - krzyknęła radośnie. - Ale czy ja nie zapomniałam ich wyjąć? - usiadła i zaczęła się zastanawiać nad samym sobie zadanym pytaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Spojrzałam na nią zdziwiona. - Może... Eee... Poszłabym sprawdzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Czekaj, czekaj... - powiedziała dalej myśląc. - Zapomniałam czy nie zapomniałam? Oto jest pytanie... - powtarzała sobie Pinkie nadal zastanawiając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - Umm... Tak... L-lepiej sprawdzę... Odwróciłam się i ruszyłam szybko do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Może zapomniałaś, lecz Applejack wyjęła już babeczki przed twoją rozmową z nią, a one stygły sobie na talerzu. Kusiły one zapachem jak nigdy, a był on wyjątkowo mocy i aromatyczny co tylko bardziej wzmagało apetyt, nawet u najbardziej wybrednego kucyka. Wracając do Applejack to w kuchni jej już nie było. Zostawiła jedynie fartuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Czując ten zapach ledwo mogłam się powstrzymać, żeby ich sama nie zjeść. Wytężyłam całą swoją wolę i z pewnym trudem wyszłam z kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 - I co? - zapytała Pinkie, która dopiero co otrząsnęła się ze swoich przemyśleń. - Spaliły się? A może nie? A może tak? A może i to i to? - zadawała błyskawicznie pytania przez co większości nie dało się zrozumieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - Eee... Babeczki są całe, ale... Możesz powtórzyć... Tylko wolniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 - Pytałam czy się spaliły, czy się nie spaliły, czy to i to, czy może zostały zaatakowany przez budyń, a może galaretkę. Pytałam jeszcze czy tam są, czy ich tam nie ma, czy może zostały zjedzone przez Parasprity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 - Och... Nie spaliły się... I nic ich nie zaatakowało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - To wspaniała wiadomość, ale... gdzie one są? - zapytała ponownie samą siebie i zaczęła na nowo myśleć nad swoim bezsensownym pytaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Spojrzałam ze zdziwieniem na Fluttershy. - Ona... Eee... Zawsze tak robi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Fluttershy powoli pokiwała głową. - T-tak... zawsze tak robi, l-lecz można się do tego przyzwyczaić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Umm... Okej... Nie wiedząc co zrobić postanowiłam poczekać aż Pinkie do czegoś dojdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Och... jaka ja głupia - powiedziała Pinkie z uśmiechem stukając się kilka razy w głowę. - Ty musisz wiedzieć gdzie są te babeczki. Powiesz? Powieszpowieszpowieszpowieszpowieszpowieszpowieszpowiesz... - nabrała powietrza - ...powieszpowieszpowiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Emm... No... W kuchni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Pinkie Pie ponownie się zastanowiła. - W kuchni powiadasz? - zrobiła dziwne oczy w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Pokiwałam potakująco głową. - Umm... T-tak... Czy... Coś w tym... Dziwnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Czemuż ja na to wcześniej nie wpadłam? - powiedziała Pinkie Pie z ulgą po czym udała się do kuchni. - O-ona nadal mnie d-dziwi - powiedziała cicho Fluttershy do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Umm... W-wiesz... Mnie też... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po chwili Pinkie wraca z babeczkami na głowę. Przez ten czas zdążyła kilka zjeść, a po chwili rzuciła wam po jednej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Złapałam swoją babeczkę magią. - Może... Powinnyśmy zawołać resztę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Em... może im nie przeszkadzajmy? - zasugerowała Fluttershy swoim cichutkim, ledwo słyszalnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Eee... Może... Umm... T-tak myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - M-mówiłaś, że c-czytają. A j-jeśli czytają to chyba nie p-powinno się im przeszkadzać... c-co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts