Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Nie ma za co - powiedziała z uśmiechem odwzajemniając uścisk. - Od tego są przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Wiem... Nie mogłam sobie wymarzyć lepszej przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Ja też... - powiedziała przytulając cię mocniej do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Leżałam wtulona w nią i mruczałam zadowolona. W tej chwili nie chciałabym być w żadnym innym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Applejack pocałowała cię w usta, po czym wróciła na głaskania się podczas waszego przytulania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Odwzajemniłam pocałunek, a moje kopytko również powędrowało do jej grzywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Applejack wstała przerywając wszystkie dotychczasowe czynności, po czym zamknęła drzwi, a następnie wróciła do ciebie i zaczęła drapać cię po brzuchu jak pieska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Zamknęłam oczy i zaczęłam chichotać. To było takie miłe uczucie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Nie chcę cię obrazić, ale podobnie robi Winona, gdy ją tak drapie - zachichotała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Nie dziwię się... Mmmm... Jak mi dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Tak? Chyba będę częściej ci tak robiła jeśli to lubisz - powiedziała kładąc cię obok ciebie, nadal cię masując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Położyłam kopytko na jej brzuchu. - A chcesz zobaczyć jakie to przyjemne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - No nie wiem - uśmiechnęła się dając ci całusa w czoło. - A chcesz to zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Uśmiechnęłam się szerzej i bez słowa zaczęłam drapać jej brzuszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Do stu jabłek jakie to przyjemne... - powiedziała rozmarzonym głosem poddając się pieszczotą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Zachichotałam, nie przerywając drapania. - Mówiłam ci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Applejack również zachichotała po czym przyśpieszyła drapanie po twoim brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Mruczałam z zadowoleniem i również przyśpieszyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Applejack marzycielsko się uśmiechnęła po czym pocałowała cię w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Odwzajemniłam pocałunek, nie przestając jej drapać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Czy mówiłam ci już, że cię kocham? - zapytała Applejack przerywając pocałunek i poddając się drapaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Mówiłaś... Chyba, że mi się to przyśniło, ale wtedy to byłby najcudowniejszy mój sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - To mówię ci to po raz kolejny. Kocham cię - powiedziała z uśmiechem kładąc ci głowę na brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Też cię kocham... Przestałam ją drapać, a zaczęłam głaskać grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Applejack w milczeniu pozwalała dotykać swojej grzywy. Nie przepadała za tym, wręcz tego nie znosiła, ale dawała ci to robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts