Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Po kilku chwilach odezwałam się cicho. - Nie podoba mi się ta mina... Coś się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Po prostu... nie lubię jak ktoś głaszcze mnie po grzywie - powiedziała z wymuszonym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Och... Przepraszam... Zapamiętam. Przeniosłam kopytko z grzywy na jej grzbiet i wznowiłam głaskanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Nic się nie stało, ale... jakoś za tym nie przepadam. Tak samo jak nie lubię mieć rozpuszczonej grzywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Rozumiem. Obiecuję, że to się nie powtórzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Nie musisz robić takich obietnic bo to bez sensu - uśmiechnęła się po czym cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Z radością odwzajemniłam pocałunek i mocno ją przytuliłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Applejack postąpiła podobnie i po chwili już leżała na tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wciąż ją całowałam i objęłam jeszcze mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Applejack bez słowa przerwała pocałunek i wpatrywała się w ciebie swoimi wielkimi zielonymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Zrobiłam dokładnie to samo. Po chwili odezwałam się szeptem. - Na Celestię... To są najśliczniejsze oczy jakie w życiu widziałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Applejack zarumieniła się bardzo mocno. Musiała aż przestać na ciebie patrzeć, gdyż prawię całą jej twarz ogarniał rumieniec. - D-Dziękuje - powiedziała nieśmiało niczym Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Zachichotałam. - Ależ to prawda... Dasz mi jeszcze pooglądać te dwa małe cudeńka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - No dobra ale... - spojrzała na ciebie. - Ty masz je piękniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Zachichotałam, wpatrując się w jej oczy. - Może... Ale swoich nie mogę obejrzeć... W lustrze to nie to samo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Applejack odpowiedziała ci uśmiechem po czym bez słowa patrzyła się w twoje oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Też w milczeniu wpatrywałam się w jej oczy, głaszcząc jednocześnie jej grzbiet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Czuję się przy tobie spełniona... Cieszę się z tego powodu i mam nadzieję, iż będzie tak zawsze... Ja, Ty i wspólne mieszkanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Posmutniałam nieznacznie. - A... Co z Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - To już od ciebie zależy co chcesz - powiedziała wzdychając. - Ja nie mogę kazać ci zaprzestania z nią kontaktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Ech... To jest takie... Skomplikowane... Ja naprawdę nie wiem co zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Zrób to co podpowiada ci serce lub instynkt. To będzie moim zdaniem najlepsze rozwiązanie na tą chwilę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Ja... Dobrze... Postaram się. Umm... Może... Wrócimy do reszty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Jeśli chcesz - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Właściwie... Nie wiem czy chcę... Ale chyba nie powinnyśmy się tu wciąż ukrywać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts