Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Czy to ukrywanie? To jest tylko siedzenie razem w pokoju. Jak Twilight oraz Rarity - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Tak, tylko one razem czytają, a my... Umm... Siedzimy tylko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - No ale... nie kryjemy się tylko... jesteśmy razem tutaj co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - No tak... Ale... Och, sama nie wiem... Jakoś ciężko mi się myśli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Dlaczego? Coś cię gryzie? Jeśli chcesz to... możesz mi powiedzieć. Może... spróbuję ci pomóc... - powiedziała nie kryjąc swojego zaciekawienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - No właśnie... Nie wiem... Tyle się ostatnio wydarzyło... Może po prostu jestem... Umm... Trochę zmęczona? Nie wiem jak to inaczej określić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Rozumiem - powiedziała zamyślając się na chwilkę. - A może... chcesz się położyć spać? Jesteś pewnie zmęczona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Nie, nie jestem śpiąca... Może... Umm... Poszłabym się wykąpać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Więc na co czekasz? - zapytała Applejack wstając z ciebie. Po tej czynności dała ci buziaka w polik oraz zabrała swój kapelusz. - Podczas kąpieli ci się raczej nie przyda. - rzuciła z chichotem kierując się w stronę drzwi, by następnie przez nie przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Leżałam na łóżku jeszcze przez kilka minut. Następnie wstałam, wyszłam z pokoju i skierowałam się do łazienki. Na miejscu od razu wskoczyłam do wanny i odkręciłam ciepłą wodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Woda stopniowo się napuszczała, a ty już czułaś jak odprężenie wypełnia i pochłania ciebie stopniowo. Gorąca woda działała kojąco na umysł, który potrzebował takiego typu odpoczynku do dalszego funkcjonowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Gdy wanna była już pełna zakręciłam wodę i położyłam się na powierzchni. Dawno nie czułam się taka odprężona... Po chwili zastanowienia uznałam, że będę tu siedzieć dopóki woda całkiem nie wystygnie. Albo dopóki ktoś nie przyjdzie mnie szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Leżałaś w wannie dobrą godzinę, więc z czasem woda zaczynała się ochładzać. Już po godzinie była zimna, a z tym również to, iż ty byłaś cała przemarznięta. Leżałaś długo w gorącej wodzie, więc nie wpłynęło to dobrze na twój organizm, a jeśli jeszcze z gorącej przeszłaś na zimną. Czułaś się słabo, oczy ci się zamykały samoistnie, a szczęka drżała. Czoło było rozpalone, a na dodatek bolało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Nagle pomyślałam, że może trochę przesadziłam. Wyszłam z wanny, wzięłam ręcznik i zaczęłam się wycierać. Po chwili, mimo, że nie byłam jeszcze całkiem sucha, wyszłam z łazienki i powlokłam się do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Pierwsze co rzuciło się ci w oczy to łóżko. Czułaś, jak wzywa cię abyś położyła się spać. Ty również nie czułaś się teraz najlepiej, więc sen mógłby ci przynieś ukojenie, a może nawet poprawę w stanie zdrowia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Nie widziałam żadnych przeciwwskazań. Doczłapałam do łóżka i położyłam się, przykrywając się kołdrą aż po czubek grzywy. Liczyłam na to, że szybko zasnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Nie było to takie łatwe jak ci się wydawało. Nawet jeśli czułaś się zmęczona to trudności spowodowane bólem głowy przeszkadzały ci w spokojnym śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Nie miałam pojęcia co zrobić. Przykryłam poduszką głowę licząc na to, że może choć trochę mi to pomoże. Mimo bólu wciąż próbowałam zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Jako tako, lecz w końcu udało ci się zasnąć. Nie było to łatwe, lecz dałaś radę. *** Obudziłaś się następnego dnia. Głowa cię już nie bolała, lecz chora byłaś nadal. Prawdo podobnie miałaś najzwyklejszą gorączkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Leżałam opatulona kołdrą i próbowałam znów zasnąć. Ale po kilku chwilach zmieniłam zdanie i postanowiłam pójść zrobić sobie jakieś śniadanie. Wstałam, wciąż z kołdrą na sobie i wyszłam z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Powolnym i pewnym krokiem ruszyłaś w stronę schodów, a następnie po nich zeszłaś. na twoje nieszczęście nadepnęłaś na jeden z rogów kołdry, którą byłaś otulona, przez co straciłaś równowagę i sturlałaś się na sam dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Upadłam u stóp schodów. Nie wstawałam, zaciskając zęby, żeby nie krzyczeć. Bolało mnie chyba wszystko, ale miałam nadzieję, że niczego nie złamałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Upadek tylko przysporzył i trochę bólu na całym ciele, lecz na szczęście nic nie złamałaś. Nikt też nie przybiegł co mogło znaczyć, iż jeszcze śpią lub po prostu tego nie słyszeli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Leżałam jeszcze kilka chwil zanim ostrożnie się podniosłam. Ruszyłam powoli w stronę kuchni wciąż opatulona kołdrą, ale ostrożniej stawiałam kroki. Na miejscu, nie mając ochoty ani siły robić sobie cokolwiek, po prostu wzięłam kilka jabłek i usiadłam przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Siedziałaś w samotności przy stole i powoli konsumowałaś jabłka. Dostarczały ci one wartości odżywczych oraz witamin, które w tej właśnie chwili były potrzebne najbardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts