Magpie Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Ok, czas wrzucić coś swojego : ) tutaj macie link do devianta http://theflyingmagpie.deviantart.com/ a żeby post nie był taki krótki to wrzuce tu moje wg mnie najlepsze prace do tej pory AJ z konwentu, mam jakiś sentyment do tego rysunku : D Twi dla CzArnego to niby ja jako kuc xd roztańczona AJ <3 zapraszam do krytyki ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 AJ z konwentu - bardzo pomysłowa poza, a te oczy... piękne. Rysowane w Art roomie z pamięci, ta? ;o Jeżeli tak to jestem pod wrażaniem. Twi - grzywa trochu jakby jej pod linijką cieli. XD Fluttershy - AWW... SWEET CELESTIA Istne cudo. <3 AJ nr 2 - głowa ciut przymała, ale jest dobrze. : D Twój OC - niczego sobie, tylko szyja jak u żyrafy... Roztańczona AJ - Twoja kreska + digitalowe kolorki = WANTZ MOAR W skrócie: dawaj więcej prac |D Btw. masz w planach narysować RD/Lunę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Hehehe ja już widziałem... ale napiszę publiczne: Awwwww ja chcę więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Rysowane w Art roomie z pamięci' date=' ta?[/quote'] Owszem : ) Niestety mam tendencje do robienia żyraf. Tu faktycznie przesadziłem, nie zauważyłem tego xd Kolejne rysunki CzArny jako kuc, czyli jego ocek Elendar strasznie lubię takie fryzury i takie miny xd supa apple : d falowane włosy <3 i jeszcze takie 3 zeszytowe, wybaczcie kratki https://dl.dropbox.com/u/39020612/pony%20stuff/aajj.jpg https://dl.dropbox.com/u/39020612/pony%20stuff/kucynka.jpg https://dl.dropbox.com/u/39020612/pony%20stuff/rrdd.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Masz niezwykły styl. Podobają mi się te cienie w pierwszych rysunkach. Zachowane są proporcje kucyków. Podoba mi się Dashie na dwóch ostatnich. Na czwartym rysunku (Biegająca AJ) wydaje mi się że ona ma nieco za małą głowę. Widać że stosujesz odpowiednie kredki, ołówki i skaner nie nawala. Twoje rysunki w Digitalu wyglądają bardzo ładnie. Świetnie też wychodzi tobie grzywa kucyków. Skrzydełka Rainbow też są wspaniałe. Czekam na więcej twoich prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 O mój Boże... Zazdroszczę talentu Ta Fluttershy... I tak cudownie rysujesz włosy, UWIELBIAM. Dałam już łacza na dA i czekam na więcej prac! Z tych "zeszytowych" ten w środku jest wprost cudowny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Taa... tak to jest jak się nudzi na lekcjach... Poza tym siedząc koło niego można dostać cukrzycy jak coś narysuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 O-M-G <3 Kolejne cudeńka, a RD i AJ są tak niesamowite, że brakuje mi słów by to opisać... te słodkie oczka i grzywa <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Oh uwielbiam to jak robisz włosy <33 Więcej prac prosz.<33 btw.Robisz requesty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Bardzo ładne prace, porządne! Może się kiedy wymienimy, jakąś to nazwę miało w każdym razie, że Ja coś dla Ciebie maznę a Ty cuś dla Mnie?^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Hey, daj mi część twojej części mózgu odpowiadającej za umiejętność rysowania. ; _ ; Tak wiem, zazdroszcze :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 siedząc koło niego można dostać cukrzycy jak coś narysuje Ja dostanę cukrzycy jak mi będziecie tak słodzić Dzięki wszystkim za komentarze! Co do requestów to póki co ich nie robię, ale może kiedyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Ja dostanę cukrzycy jak mi będziecie tak słodzić Dzięki wszystkim za komentarze! Co do requestów to póki co ich nie robię, ale może kiedyś? To dasz mi ten kawałek mózgu? :cc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 To dasz mi ten kawałek mózgu? :cc Macie tu jeszcze kilka "szkolnych" : D i odmalowany szkic CzArnego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Jak zwykle cudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 no weź... jak mogłeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Jak zwykle cudne Dziękuję no weź... jak mogłeś... ano mogłem Następne rysunki Rainbow dla Deca rysowana w pubie xD kilka szybkich digitalów ten robiony na lekcji w szkole xD kucyki z kucykami ^^ uwielbiam takie miny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Rainbow jest Świetna, ma cudną grzywę i ogon C: Ostatnia AJ też jest ładna, choć szczerze mówiąc to bardziej podobają mi się Twoje prace w traditionalu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Rainbow jest Świetna, ma cudną grzywę i ogon C: Ostatnia AJ też jest ładna, choć szczerze mówiąc to bardziej podobają mi się Twoje prace w traditionalu :3 Dzięki Co do digitali to jak będę miał więcej czasu(bo te były takie na szybko) to zrobie jakieś lepsze, może ci się spodobają Kolejna porcja rysunków Twilight dla Sipera Tu pyszczek jakoś dziwnie wyszedł Ten rysunek mi się niesamowicie podoba so cute... I'm gonna die xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 No to komentuje... jako osoba, która praktycznie pierwsza ma wgląd na twoje obrazki przeżywam zawał serca zawsze jak coś narysujesz Poza tym jak zwykle cudo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Człowiek, który opanował kreskę do perfekcji Brak słów, po prostu tworzysz Arcydzieła :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Są prześliczne :O Oddaj mi swój talent albo ... wiem gdzie mieszkasz ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 przyjmujesz zamówienia na rysunki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Może spróbuj łączyć tradytionale z digi. np zeskanuj tradycyjny szkic i pokoloruj go na kompie (warstwa z ołówkowym lineartem powinien być nad warstwą koloru) i ustaw tą warstwę linaertu na multiply(mnożenie), wtedy tło białej kartki będzie przezroczyste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Człowiek, który opanował kreskę do perfekcji Brak słów, po prostu tworzysz Arcydzieła :3 Och... dziękuję Są prześliczne :O Oddaj mi swój talent albo ... wiem gdzie mieszkasz ;_; zaczynam się bać... : D dzięki talentu oddać nie mogę ale polecam dużo ćwiczyć, sam gdybym nie trenował nie doszedłbym do tego poziomu przyjmujesz zamówienia na rysunki ? Aktualnie nie, ale jak znajdę więcej czasu to pomyślę o tym Może spróbuj łączyć tradytionale z digi. np zeskanuj tradycyjny szkic i pokoloruj go na kompie (warstwa z ołówkowym lineartem powinien być nad warstwą koloru) i ustaw tą warstwę linaertu na multiply(mnożenie)' date=' wtedy tło białej kartki będzie przezroczyste[/quote'] Hmm, znam tą technikę i myślałem już o niej. W ogóle mam sporo pomysłów tylko czasu braaaak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts