Dead Radio Man Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 (edytowany) Witajcie, rozgośćcie się w naszym obozie wolni stalkerzy.http://www.youtube.com/watch?v=hpr6VDP090I&list=HL1360353169 Celem Wolności jest poznanie tajemnic Zony i udostępnienie jej każdemu. Uważają, że jest ona darem dla ludzkości. Prowadzą wojnę z Powinnością. Członkowie frakcji są bardzo niezdyscyplinowani. Litry wódki, “zioło” i dobry humor to codzienność. Mimo tego w boju są zadziwiająco dobrzy. Po wygranej walce zawsze rzucą świetnym dowcipem. Możecie dołączyć i pokonać Powinność. Dołączajcie do Wolności jeżeli wierzycie w szybki postęp rozwoju ludzkości : 1. Czerwony 2. Pesus 3. Gandzia 4. Ares 6. WaveX 7. Padocholik 8. Yarpen 9. ROBoT 10. To możesz być ty!!! Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez RedBalance12 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Lubię Wolność. Te dialogi Aszota i Jara, przyjazna atmosfera... Ba, nawet nick wziąłem od ich barmana (bo wcześniej wołali mnie Zioło...). Tym niemniej, proszę mnie NIE wpisywać. Nie chodzi mi o to, że nie popieram was, koledzy wolnościowcy, ale wolę być w wolnych stalkerach. Ale i tak będę do was wpadał na Kozaka i kiełbasę ze Snorka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Miło z twojej strony, kiedyś musimy razem zapalić zioła. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 DOPISUJE SIĘ DO WAS LUBIE WOLNOŚC , JARANIE ŹIÓŁ I INNYCH PIERDÓŁ A NAJBARDZIEJ TEN ICH LUZACKI STYL ŻYCIA HEHE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Witaj braciszku. Masz tu kombinezon i broń. Amunicje znajdziesz u Aszota. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 a skrzynke kozaków gdzie znajde Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 U mnie stoi. Gdzie indziej miała by stać. Dawaj kiełbasą ze snorka przegryziemy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 ha wiedziałem że ta kiełbacha ci zasmakuje , ciesz się że zostało mi jeszcze troche zaraz wbijam do ciebie, szykuj flache Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Zdrastwójcie! Widzę, że drużyna się wam powiększyła. Większych butelek Barman nie miał. Zdrowie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Zdrowie, za wolność!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 zdrowie braci a i żeby się jeszcze ręce przy strzelaniu nie trzęsły no to panowie na trzecią nóżke tylko nie shlejmy się zabardzo bo jak powinność zaatakuje to będzie lipka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 A widzieliście te snorki jak szybko se skaczą. Normalnie stalker nie wyrabia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 widziałem ostatnio że snorek takie salto w powietrzu zrobił że Chuck Norris lepiej nie potrafi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 A mnie jeden stalkier mówił, że widział, jak snork przeskoczył przez ogrodzenie do Baru. Podobno koty zwiewały, jakby to był co najmniej kontroler. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Hahahah, nie martw się Pesus. Po wódce się lepiej walczy. Uwierz mi. Jak już wspomniałem o snorku. Spotkałem takiego jednego śmieszny był i w ogóle. Fafik go nawałem, lubił za mną biegać ale w końcu ktoś go zabił. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 A to dziad. Pewnie to był ktoś z Powinności. Oni najpierw strzelają, potem strzelają, potem pytają, kto idzie. I strzelają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 = Święta racja. Miło by było mieć takiego rozgarniętego stalkera w bazie. Dajcie kolejną kolejkę za Zone i jej dobro. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 o kurde ten snorek był twój , sorka wiesz pomyliłem go z karłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Nie trzeba było pisać. A wie ktoś co tam słychać w barze 100 radów? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 to co zwykle ,, czarny krók krąży nad grobem" hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Ehh dobra. Idziemy na kontrolera, kto się pisze? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Wszyscy tam teraz chodzą jacyś tacy smutni. Barman podniósł cenę wódki o 10 rubli, bo mu wojskowi dostawę zarekwirowali. Ponadto mieli tam ostatnio snorka, ale o tym już mówiłem. Na kontrolera? Ja idę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 na kontrolera mhhh.... moge się zapisać tylko muszę swoje rpg znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobra to idziemy, mamy trochę do przejścia. Gandzia dołączysz, fajnie by było mieć takiego zioma w bazie i dostaniesz nowy kombinezon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 RPG? Na kontrolera? I co jeszcze? Czołg na snorka? Mi-28 na nibypsa? O, nowy kombinezon. Dobra, mogę dołączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts