pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 SCUD NA ZONE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Witaj bracie w Wolności. Pesus przesadzasz. Twój Wintar wystarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 to nawet po tym ziele pożartować nie można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Wiesz teraz poważna rozmowa się toczy. Ja biorę mojego IL'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ja wezmę klasyka. Zmodyfikowany Obokan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 mi wystarczy ak 74 z lunetką pso1 , w trójke damy rade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobry gust. To chodźmy. Mamy sporo do przejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 prowadź pójdziemy za tobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Go, go, Freedom Rangers! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobra. Wyszliśmy z obozu. Przed bazą rozciągała się duża polana a jeszcze dalej las. Szliśmy żartując i opowiadając historie o kontrolerach. Wchodząc do lasu poczuliśmy lekkie promieniowanie. Na szczęście każdy z nas miał artefakt zwany jako Meduza więc byliśmy bezpieczni. Doszliśmy do jaskini. - To tutaj dziad się zagnieździł. Trzeba go zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 uważajcie na piątej stado dzików Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Dobra. jaki mamy plan? Możnaby go stamtąd wykurzyć, a i trzeba uważać na dziki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Najpierw dziki, no chyba że do nas wyjdzie. Wtedy będzie nie ciekawie, nie chcę skończyć jako zombie. Jutro kontynuujemy wyprawę ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Dopisuję się do was Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 naliczyłem około siedmiu dzików , ja zdejme pierwsze trzy a w reszte ok zapraszamy przyda się kolejna para rąk do pomocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Witaj stalkerze - Powiedziałem do przybysza - Chcesz dołączyć. Proszę tu jest twój kombinezon "Powiew Wolności". Na razie taki dostaniesz bo nie mamy czasu. Przygotujcie się, nadchodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Już, jestem gotowy. Biorę te z lewej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - My z Aresem weźmiemy z prawej - Powiedziałem wyjmując Chasera 13 - Ognia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ok sprzątnięte. Co dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Jak to co? Latarki/noktowizory i idziemy odwiedzić kontrolera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 No to idziemy towarzysze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 <ładuje> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - To tak. Gandzia ty z tyłu zostań bo masz Bułata - będziesz nas osłaniał - My wchodzimy, tylko uważajcie żeby być za czymś schowani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 dobra wchodze z lewej flanki uważajcie może tu być wiele płapek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Lepiej jak wejdziemy razem - Ares trzymaj się Pesusa i pójdźcie za ten kontener. Ja go wywabie a wy go ubijecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts