Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Witajcie. Ten temat jest poświęcony dla wkrętów. Czyli wszystkiego co najśmieszniejsze. Możemy to opisywać jak wkręciliśmy innych albo podawać filmiki z wkrętami. Mam kilka takich filmików : Lekkie gore - Dla odważnych Z moich ulubionych. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Hehe dobre. Znasz jakiś dobry . Link do komentarza
Arjen Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Witajcie. Ten temat jest poświęcony dla wkrętów. Czyli wszystkiego co najśmieszniejsze. Możemy to opisywać jak wkręciliśmy innych albo podawać filmiki z wkrętami. Mam kilka takich filmików : To mnie rozwaliło, chciałbym mieć taki kostium Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Odkopię trochę ten temat. Wrzucę coś swojego. Dawno dawno temu, gdy byłem ładny, piękny i w ogóle... mieliśmy lodówkę, która ledwie zipała, ale musiała jakoś przetrwać lato (nową mogliśmy kupić dopiero jesienią). Na moje szczęście zamrażalnik produkował hurtowe ilości szronu, z którego co kilka dni dało się zrobić kilka śnieżek. Wieczór, środek upalnego lata, roześmiana ekipa w drodze na imprezę mija bloki i nasz balkon. Nagle jeden z nich obrywa z góry "czymś zimnym": -Co do... -Co tam? -Ty... śniegiem ktoś rzuca! -CZYM? -No śnieżką dostałem! -Ty... faktycznie. -Ja *beep* śnieg latem Całe lato miałem z bratem ubaw. Link do komentarza
Black Hayate Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 http://www.youtube.com/user/wardegasa Spokojnie mogę polecić Wam ten kanał. Osobiście uśmiałam się przy każdym filmiku. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Przekręt wszechczasów... pogoda bawi się w 1 kwietnia... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wiem co czujesz bracie to jest koniec świata . Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Chciałam dodać to zdjęcie i być śmieszna ale się spóźniłam ! xD Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 I nie wyszło, no nic ale dzięki za wkład w temat Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Temat z wkrętami i mnie jeszcze nie było? Osobiście lubię takie rzeczy od czasu do czasu pooglądać, poprawiają one humor jak są dobrze zrobione . Łapcie, uwielbiam to: xD Link do komentarza
Frytka Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jest jeszcze 2 część :3 Link do komentarza
Beton Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Polecam wszystkie jego filmiki http://www.youtube.com/user/MagicofRahat/videos Link do komentarza
Recommended Posts