BiP Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 No i jestem w robocie... powiesić się idę... No nie tylko Ty... Co tak późno te ogłoszenie... ;(? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 No nie tylko Ty... Powiesimy się razem? Będzie nam raźniej Co tak późno te ogłoszenie... ;(? Ano właśnie... Czemu tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 7 grudnia będzie ponymeet. W tym lub przyszłym tygodniu będzie więcej informacji. Piszę wcześniej, specjalnie dla was. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Dziękuje za info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Witajcie serdecznie!7 grudnia (Sobota) o godzinie 16:00 (O 16:30 na miejscu) odbędzie się meet.Odbędzie się w pubie Long Play Pub, który mieści się na ul. Mikołaja Kopernika 10A (Czyli wchodzimy w ulice, widzimy szyld i schodzimy schodkami w dół).W Pubie tym, jest wiele atrakcji takich jak Kinect, wiele stanowisk konsol na którym są bijatyki, sportowe i ścigałki (Jeśli chodzi o różnorodność gier, można chyba dobierać ale co jakiś czas są różne konkursy, więc nie wiem jak będzie), poza tym są jeszcze stanowiska NESa i pegasusa!https://www.facebook.com/longplaypoznanJa mogę wymieniać zalety ale tym razem każdy musi kupić sobie coś w tym pubie, a osoby niepełnoletnie niech chociaż sobie cole kupią albo coś.Jeśli ktoś nie chce bawić się w szukanie tego miejsca, możecie sie ze mną spotkać przed wejściem do starego browaru od strony ul.Półwiejskiej. Stamtąd jest prosta droga do tegoż miejsca.Przy okazji porozmawiamy na temat meeta z okazji sylwestra, gdzie mogę wam doradzić, gdzie możecie go zrobić (A znam pare miejsc) i ewentualne rady lub pomysły.Więc mam nadzieje, że was zachęciłem i zapraszam was licznie! Proszę, macie info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Proszę, macie info Dziękuję Niestety 7 grudnia podbijam Bytom... udanej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Witam w tym noworocznym tygodniu!Chciałbym was zaprosić na minimeeta dnia 4.01.2014 o godzinie 16:00 który najpierw odbędzie się w Starym Browarze (gdzie będizemy się zbierać), a potem przejdziemy się do Long Play pubu (Gdzie będzie w zasadzie właściwa część meeta)Mam nadzieje, że mimo kaca przyjdzie was wielu i będziemy dobrze się bawić. Edytowano Styczeń 7, 2014 przez Lemur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Udanej zabawy, ja będę umierać w pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Witam serdecznie moje kochane kuce i klacze!Chciałbym was zaprosić wreszcie na wyjście na łyżwy!Tak, więc 18 stycznia zapraszam was na wypad na łyżwy! Zapraszam was na lodowisko Bogdanka, która się mieści za wzgórzem św.Wojciecha.Będziemy zbierali się pod pręgierzem Poznańskim o godzinie 15:00 i będziemy szli na lodowisko. Proszę zabrać około 30 zł(Można mniej, osobiście) żeby pojeździć na więcej niż 2 godziny, chyba, że ktoś ma własne łyżwy, wtedy wychodzi taniej.Tak więc zapraszam wszystkim! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorayan Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Cześć! Dzieje się jakieś spotkanie jutro albo w przyszłym tygodniu? Chętnie wpadłbym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Dobrze by było tutaj dawać powiadomienia także a nie tylko na facebooku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) Meet 11 kwietnia o godzinie 14:00 w Starym Browarze przy KFC, jakby coś, szukajcie Lemura, będę miał skórzaną torbe z przypinkami jakby coś. Nie ja organizuje meeta, więc tym razem zajmuje się tym jakiś plebs Proszę spojrzeć w spoilerpierdole to, jest i 11 kwietnia i 12 kwietnia, jak ktoś przyjdzie na oba terminy, to będzie zabawnie Edytowano Marzec 30, 2014 przez Lemur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Nic nie gwarantuję, ale może się pojawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragyen Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 bojem się ale może będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eivel Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Powinienem być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Poprawione info, bo osoba robiąca meeta, nie mogła się zdecydować jaki dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Meety w piątek, realy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 To nie ja organizuje tylko jakiś gimb Gdyby ja to robił, zorganizowałbym poważnego meeta. Ale w sobote jest meet ogólnie, w końcu się zdecydował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eivel Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 To zmień z powrotem na 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 I tak mnie nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raddeo Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Już się ucieszyłem że w piątek, bardziej by mi pasowało No ale trudno, może w sobotę dam radę wpaść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorayan Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) Już się ucieszyłem że w piątek, bardziej by mi pasowało No ale trudno, może w sobotę dam radę wpaść. >>> jest i 11 kwietnia i 12 kwietnia, jak ktoś przyjdzie na oba terminy, to będzie zabawnie Edytowano Marzec 30, 2014 przez Lorayan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raddeo Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Lemur dodał to o 20:05, o 20:25 napisał, że meet jest jednak w sobotę Ja więc rozumiem, że jest tylko w sobotę. Dobrze rozumiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorayan Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Lemur dodał to o 20:05, o 20:25 napisał, że meet jest jednak w sobotę Ja więc rozumiem, że jest tylko w sobotę. Dobrze rozumiem? W sumie na to wychodzi, że jednak sobota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragyen Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 z piątek jakaś mniejsza grupa pewno też będzie, więc problemu nie ma raczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się