Jump to content

Cotygodniowe Minimeety Poznańskie

Lemur
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Pewna brzydka dziewczynka się obija, więc

"Witam wszystkich
Proponuje zrobić Meeta bo dawno nie było 
Data : 14.06.2014 
Godzina : od 12-13 do xx:xx
Miejsce : Ogród Browar... (jeśli masz inny pomysł lub problem napisz w poście)
Atrakcje : Ja wezmę piłkę i karty (zwykle) i pewnie ktoś freezbe 
Pozdrowienia Rafał Lemur v2 Klimczak
Zostalem szczesliwym posiadaczem telefonu wiec moj numer to 668223642"

Edited by Dragyen

• 1 month later...

Witajcie!
Chciałbym ogłosić, że dnia 12 sierpnia (Wtorek) od godziny 13:00 odbędzie się meet. Zbieramy się w KFC w starym browarze, a około godziny 16:00, idziemy do mnie do mieszkania.

Prosiłbym o przyniesienie jakichś planszówek i takie tam. W okół mnie jest Lewiatan, Żabka, Biedronka, Małpka, McDonald's, Lidl, Telepizza (Ale nie zamawiajcie stamtąd pizzy ;_;)

Przede wszystkim, prosiłbym o jakieś ludzkie zachowywanie się u mnie, Somersby można wypić czy coś tego pokroju, brak darcia mordy (Oprócz mnie. To mój dom w końcu).
Nie wiem co się robi podczas meetów w mieszkaniach ale możemy jakiegoś RPGa przeprowadzić czy coś.
W kuchni jest strefa palenia papierosów, więc to też jest brane pod uwage.
Jest możliwość noclegu również ale zabierzcie śpiwory. Zaskarbuje sobie również prawo do wypierdalania ludzi z mojego mieszkania :v

Mam nadzieje, że przyjdziecie licznie lub nielicznie, zapraszam osoby, które nigdy nie były na meecie, a także stałych uczestników!

Więc do zobaczenia, a ja idę chować pewien zeszyt i sprzątać!

Jestes swiadomy,ze ludzie (aka ja) beda i tak glosni szczegolnie jak dajesz przyzwolenie na picie.

Badzmy ogarnieci i zacznijmy od wodki i absyntu picie :)

Ale tak bardziej serio jak sie nic ciekawego nie znajdzie to moge ogarnac horrory klasy d lub inne mozgotrzepy typu jak dziala jamniczek

Edited by Perteks
  • Upvote 1

• 1 month later...

Witam wszystkich jestem dopiero co " upieczony" i mam takie pytanie. Widzę że dawno nie było tu postu więc moje pytanie brzmi czy nadal organizujecie minimeet w Poznaniu? Chcialbym się poprostu zapoznać z innymi bronnies. Jeśli tak czy mogę sie s wami spotkać? Z góry dzięki i sorry za niewkladnosc (pisałem z telefonu)

Edited by McKajn

• 5 months later...

Cześć wszystkim.

Na ostatnim meecie na jakim byłem (2 tygodnie temu), ktoś rzucił propozycją, że moglibyśmy iść do kina, ponieważ mam z 25 biletów do Cinema City, na dowolny film. Voucher ode mnie na dowolny film w 2D kosztuje od 10-15zł zależy kto ile będzie miał. Więc proponujemy razem z Dawidem:

Sobota, godzina 12:00 spotykamy się w Poznań City Center, przy KFC, jemy coś itp, potem zbieramy się do Cinema City w Plazie na 15:00.
Ja proponuje Pingwiny z Madagaskaru. Będzie z City Center bezpośredni dojazd do Plazy, więc problemu nie ma.

Tak więcej zapraszam was wszystkich. Lepiej, żebyśmy sobie poszli wspólnie do kina, pośmiali się. Potem możemy iść do pubu lub w inne miejsce jeśli macie ochotę, zapraszam do dyskusji.
(50 Twarzy Greya odpada)

Więc do zobaczenia w sobotę.

• 1 month later...
  • 5 months later...

Kopu-kop.

Czy społeczność broniaczy w Poznaniu żyje? Bo właśnie wprowadziłam się na stancję (Piątkowo) i usiłuję nie ześwirować w mieście cztery razy większym od rodzimego (w pewnym sensie) Grudziądza. Spotykanie się z innymi ludźmi zdaje się być w takich warunkach dobrym pomysłem...

Edited by Ylthin

• 2 years later...