Lemur Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 >Lemur oddaje admina komuś innemu, kto ma robić meety >Warwick odbiera tego admina >Nagle Bronies Poznań umarłoNo kurwa przeczuwałem, że tak będzie :'D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eivel Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Widzisz, nie masz lekko Rób meeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 W Krakowie siedzi... Nie zrobi go prędko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 No wracam po 6.6 Krakowskim. I jakoś nie mam ochoty robić meetów ;_; Jeśli coś ja z chęcią mogę iść na piwo z kimś, nie ma problemu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Lem okazja się znajdzie, to pewne!!! Ja i Eter chętnie się spotkamy i z Tobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ja i Eter chętnie się spotkamy i z Tobą Ciekawe tylko kiedy ja wynoram czas na takie spotkanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ciekawe tylko kiedy ja wynoram czas na takie spotkanie No nie gadaj, że zajęty ciągle będziesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 No nie gadaj, że zajęty ciągle będziesz... Jak nawet na asg już prawie czasu nie znajduje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragyen Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) Pewna brzydka dziewczynka się obija, więc "Witam wszystkichProponuje zrobić Meeta bo dawno nie było Data : 14.06.2014 Godzina : od 12-13 do xx:xxMiejsce : Ogród Browar... (jeśli masz inny pomysł lub problem napisz w poście)Atrakcje : Ja wezmę piłkę i karty (zwykle) i pewnie ktoś freezbe Pozdrowienia Rafał Lemur v2 Klimczak Zostalem szczesliwym posiadaczem telefonu wiec moj numer to 668223642" Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Dragyen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 No niestety w ten dzień mam robotę... Ale chyba jeszcze się spotkamy, pozdro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Dudes Wróciłem. Kto chce iść na piwo albo chce, żebym zrobił meeta, po którym pójdziemy na piwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Gdzieś bym się przeszedł... wszystko zależy jaki termin bo praca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Witajcie! Chciałbym ogłosić, że dnia 12 sierpnia (Wtorek) od godziny 13:00 odbędzie się meet. Zbieramy się w KFC w starym browarze, a około godziny 16:00, idziemy do mnie do mieszkania. Prosiłbym o przyniesienie jakichś planszówek i takie tam. W okół mnie jest Lewiatan, Żabka, Biedronka, Małpka, McDonald's, Lidl, Telepizza (Ale nie zamawiajcie stamtąd pizzy ;_ Przede wszystkim, prosiłbym o jakieś ludzkie zachowywanie się u mnie, Somersby można wypić czy coś tego pokroju, brak darcia mordy (Oprócz mnie. To mój dom w końcu). Nie wiem co się robi podczas meetów w mieszkaniach ale możemy jakiegoś RPGa przeprowadzić czy coś. W kuchni jest strefa palenia papierosów, więc to też jest brane pod uwage. Jest możliwość noclegu również ale zabierzcie śpiwory. Zaskarbuje sobie również prawo do wypierdalania ludzi z mojego mieszkania Mam nadzieje, że przyjdziecie licznie lub nielicznie, zapraszam osoby, które nigdy nie były na meecie, a także stałych uczestników! Więc do zobaczenia, a ja idę chować pewien zeszyt i sprzątać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 (edytowany) Jestes swiadomy,ze ludzie (aka ja) beda i tak glosni szczegolnie jak dajesz przyzwolenie na picie. Badzmy ogarnieci i zacznijmy od wodki i absyntu picie Ale tak bardziej serio jak sie nic ciekawego nie znajdzie to moge ogarnac horrory klasy d lub inne mozgotrzepy typu jak dziala jamniczek Edytowano Sierpień 6, 2014 przez Perteks 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Lem, ale pomieścimy się u Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 47,1m2 Pomieścimy się. W tym mieszkaniu były już niejednokrotnie meety mieszczące 20-30 osób i nie było ścisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Nice lokum Ps gratulacje za odwagę, ja osobiście nie odważyłbym się zapraszać obcych ludzi do domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 (edytowany) Witam wszystkich jestem dopiero co " upieczony" i mam takie pytanie. Widzę że dawno nie było tu postu więc moje pytanie brzmi czy nadal organizujecie minimeet w Poznaniu? Chcialbym się poprostu zapoznać z innymi bronnies. Jeśli tak czy mogę sie s wami spotkać? Z góry dzięki i sorry za niewkladnosc (pisałem z telefonu) Edytowano Wrzesień 12, 2014 przez McKajn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Cześć wszystkim. Na ostatnim meecie na jakim byłem (2 tygodnie temu), ktoś rzucił propozycją, że moglibyśmy iść do kina, ponieważ mam z 25 biletów do Cinema City, na dowolny film. Voucher ode mnie na dowolny film w 2D kosztuje od 10-15zł zależy kto ile będzie miał. Więc proponujemy razem z Dawidem: Sobota, godzina 12:00 spotykamy się w Poznań City Center, przy KFC, jemy coś itp, potem zbieramy się do Cinema City w Plazie na 15:00.Ja proponuje Pingwiny z Madagaskaru. Będzie z City Center bezpośredni dojazd do Plazy, więc problemu nie ma. Tak więcej zapraszam was wszystkich. Lepiej, żebyśmy sobie poszli wspólnie do kina, pośmiali się. Potem możemy iść do pubu lub w inne miejsce jeśli macie ochotę, zapraszam do dyskusji. (50 Twarzy Greya odpada) Więc do zobaczenia w sobotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Ja bym był zainteresowany i to bardzo, ale wolne mam dopiero w niedzielę :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 bump Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 bump czego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 (edytowany) Kopu-kop.Czy społeczność broniaczy w Poznaniu żyje? Bo właśnie wprowadziłam się na stancję (Piątkowo) i usiłuję nie ześwirować w mieście cztery razy większym od rodzimego (w pewnym sensie) Grudziądza. Spotykanie się z innymi ludźmi zdaje się być w takich warunkach dobrym pomysłem... Edytowano Wrzesień 24, 2015 przez Ylthin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Ja jestem nadal, ale...Wiśnia już wybył z Lunania, a Eter do końca roku i też znika... Jak coś, to mieszkamy niedaleko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano Kwiecień 1, 2018 Share Napisano Kwiecień 1, 2018 Bronies Poznań umar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się