Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Pinkie poprowadziła go przez miasto do dużego różowego budynku. - To jesteśmy. Jutro urządzę ci imprezę, więc poznacz wszyyyyyystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Deep uśmiechnął się lekko acz szczerze. Dwie rzeczy są pewne... może być miło... a z tą klaczą nie będzie nudno. - Pomyślał, lecz na głos powiedział - To wspaniale, już się cieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Klacz uśmiechnęła się jeszcze szerzej, jeśli to było możliwe. Otworzyła drzwi do cukierni i zaprosiła go gestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Dziękuję... - powiedział po czym wszedł do pomieszczenia. Nie zdziwił się, gdy zobaczył że wystrój wnętrza niewiele się różni od tego co prezentuje sobą budynek na zewnątrz. To jedynie spotęgowało jego apetyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 W środku było różowo i ładnie, nie było tam wiele kucyków. Za ladą stała różowa (?) klacz o niebieskiej grzywie. Pomachała do Deep'a i Pinkie. - Co chciałbyś zjeść? - zapytała go Pinkie pokazując dostępne przysmaki, takie jak babeczki, czy ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Hmm... -zastanowił się, spoglądając na dostępny towar. - Te babeczki wyglądają przepysznie, poproszę jedną. - Powiedział Deep, któremu już tylko wielokolorowa babeczka była w głowie. Był ciekawy jak smakuje tęczowa babeczka. (<--Proszę się tym nie sugerować, ot takie małe nawiązanie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 (Cupcakes >) Klacz za ladą podała ci babeczkę z różnobarwną polewą. Była przepyszna. Pinkie wzięła kilka różowych babeczek i natychmiast je pochłonęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Powoli jadł swoją babeczkę delektując się jej smakiem. - Wiesz... przyjemnie tu jest... może nawet bym tu został. O ile nikt nie ma nic przeciwko mojej obecności... jak było w kilku innych miastach... -w tym momencie ugryzł się w język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - A co się stało? - zapytała Pinkie jedząc babeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Eh, może powiem Ci przy innej okazji? - zrobił nietęgą minę. - Uwierz, naprawdę nie chce mi się w tym momencie o tym rozmawiać. Na razie jest babeczka, wygodne siedzenie, miłe towarzystwo... czego chcieć więcej od życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - To prawda. Na kiedy termin Imprezy "Witamy w Ponyville"? - zapytała Pinkie, kończąc babeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Niech będzie to dla mnie niespodzianka, na razie jestem dosyć zmęczony, cały dzień studiowałem pewne zjawisko... i teraz po prostu padam na pysk... pozwolisz, że wrócę do siebie? - zwrócił się do Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Oki, doki, loki! - uśmiechnęła się i wepchnęła mu w kopytka pudełko z tęczowymi babeczkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Eeem... dziękuję? - powiedział nieco zmieszany podarunkiem, po czym odwrócił się i poszedł w stronę domu, zostawiając Pinkie samą. (Robić do tego jeszcze Ship xD?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 (jak chcesz) Dom był tam, gdzie zawsze. Słońce powoli schodziło z nieboskłonu, aby ustąpić miejsce księżycowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Położył się na łóżku w celu zaśnięcia po trudach dnia dzisiejszego. Paczkę babeczek odłożył na stolik obok, ponieważ nie miał teraz ochoty nic jeść. Dziwne w jego zachowaniu mogło być to, że nawet do snu nie zdjął swojego ubrania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Kiedy się obudził był środek nocy, a przez okno wpadało światło księżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Co do... - zaczął się powoli zastanawiać co go obudziło, ponieważ czuł że nadal powinien spać. Powoli zaczął się rozglądać po pomieszczeniu, uważnie nasłuchując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Na zewnątrz coś hałasowało. Rozległ się wybuch i kilka dźwięków, jakby się ktoś teleportował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Użył zaklęcia niewidzialności i podszedł do okna, aby zobaczyć kto się do niego teleportował. Nie był pewny co o tym sądzić, ponieważ z jednej strony były w nim doświadczenia z przeszłości a z drugiej ta mieścina zdawała mu się inna od pozostałych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Na zewnątrz widać było światło pochodzące z centrum miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Sam nie wiedziałem czy iść do miasteczka, czy mieć na to wyrąbane i iść dalej spać. Po krótkiej wewnętrznej walce, postanowiłem wyjść i zbadać tą sprawę. Jako iż miałem na sobie ubranie, po prostu wyszedłem, zdejmując z siebie zaklęcie niewidzialności i zamykając za sobą drzwi. Skierowałem się w stronę świateł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Na placu stała księżniczka Celestia, obok niej Pinkie i 4 inne klacze. Przed nimi stała fioletowa alicorn. O czymś rozmawiały, ale byłeś za daleko, by usłyszeć. Po kilku chwilach rozmowy, Celestia i klacze pokłoniły się fioletowej alicorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Chyba mnie coś...ominęło... - powiedział zdębiały, psując cały nastrój. - Dobrze... nie przeszkadzajcie sobie... ja wrócę do siebie iii... mnie tu nie było... - powiedział, po czym zaczął się powoli, z dozą niepewności i strachu wycofywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Nikt cię nie zauważył, wiec mogłeś się po cichu wycofać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts